29 / 03 / 2024

Regnum, Bulgaristan'da Regnum Apart Hotel açtı!

Regnum, Bulgaristan'da Regnum Apart Hotel açtı!

Gayrimenkul sektöründe, uluslararası alanda geliştirdiği nitelikli projeler ve yüksek kalite anlayışıyla tanınan Regnum, Bulgaristan’da 2009 yılında tamamladığı ilk projesinin bir parçası olan 250 yatak kapasiteli otelini a&cce



Toplam 16 milyon Euro yatırım bedeline sahip Crystal Apartments Projesi, Bansko şehrinde inşa edildi. Proje kapsamında hayata geçirilen otel ise Regnum Apart Hotel ismini taşıyacak.

Regnum Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta, konuşma yapan Ufuk Öztürk, Öztürk Gurubu’nun çok önemli bir parçası olan Regnum’un, Bulgaristan’da bu denli başarılı konumlandığını görmekten çok memnun olduğunu söyledi. Türkiye ve Bulgaristan arasındaki ticaret dinamizminin her geçen gün arttığını gözlemlediğini belirten Öztürk, Bulgar turizm pazarına atılan bu adımın Öztürk Gurup için son derece başarılı bir adım olduğunu belirtti. 

250 yatak kapasiteli Regnum Apart Hotel, Bansko merkeze ve kayak pistlerine çok yakın konumda bulunuyor. Tam donanımlı bir spa, sauna, buhar odası, jakuzi, fitness center, yüzme havuzu ve dünya lezzetlerinin sunulduğu bir restorantı bulunan Regnum Apart Hotel’de, öncelikli olarak müşterilere her türlü hizmet ve konforu en iyisini sunmak hedeflenmiş. Dağ manzaralı özel teraslara sahip odalar, Pirin Dağı’nın eşsiz manzarası ile tatilini geçiren konuklarına unutulmaz anlar yaşatıyor. 

 

REGNUM HAKKINDA:
Türkiye merkezli bir şirket olan Regnum’un, Londra ve Sofya ofisleri aracılığıyla, İngiltere ve Bulgaristan’da da önemli gayrimenkul yatırımları bulunmakta. İstanbul’da 43 daireden oluşan Sky Residence ve 722 konutluk Elitkent projelerini; Bodrum’da 195 evden oluşan Bargylia projesini tamamlayan Regnum, İstanbul’da 1.285 konutluk Astrum Towers projesini de Mayıs 2009’da sahiplerine teslim etti.  Regnum, Avrupa’nın “En İyi Golf Destinasyonu” seçilen Antalya – Belek bölgesinde, golf profesyonellerinin yorumlarına göre Türkiye’nin en iyi golf sahasını da 2008 yılı içinde misafirlerinin hizmetine açtı.  Bodrum’un merkezinde, muhteşem bir manzaraya sahip yeni projesinin inşaatını da tamamlayan şirket, İstanbul’un yeni Landmark’ı olacak projesinin yapımına ise yakın zamanda başlayacak.  Regnum İngiltere, Bulgaristan’daki ve Türkiye’deki projelerin tüm dünyadaki satış organizasyonlarını yürütmektedir. Londra’da butik bir projeyi tamamlayıp sahiplerine teslim eden Regnum, Tower Bridge bölgesindeki  projesinin inşaatına da bu yılın sonunda sahiplerine teslim etmeyi planlıyor.  Proje yönetimi için Sofya’da kurulan Regnum – Bulgaristan ise, tamamlanan 227 konutluk Crystal Apartments projesinin haricinde, konut, ofis ve alışveriş merkezi projeleriyle de ülkenin en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olmayı hedeflemektedir.

 


Geri Dön