26 / 04 / 2024

Regnum Crystal Apartments'da yaşam başladı

Regnum Crystal Apartments'da yaşam başladı

Regnum Gayrimenkul Bulgaristan'daki ilk projesini tamamladı



Gayrimenkul sektöründe uluslararası alanda geliştirdiği nitelikli projeler ve yüksek kalite anlayışıyla tanınan Regnum, Bulgaristan'daki ilk projesini tamamladı. Toplam 20 milyon EUR bedele sahip Crystal Apartments Projesi, Bansko şehrinde inşa edildi.


Öztürk Ailesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, Türkiye'nin Sofya Büyükelçisi ve Ticaret Müşaviri, İtalya'nın Sofya Büyükelçisi, bazı milletvekilleri, Bansko Belediye Başkanı ile Bulgaristan'daki gayrimenkul ve finans kuruluşlarının yetkilileri katıldı.


Projenin açılış töreninde bir konuşma yapan Regnum Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk, Bulgaristan'daki ilk projeyi tamamlamalarına karşın bu ülkede önümüzdeki dönemde faaliyetlerinin yoğun olarak devam edeceğini belirterek, "Türkiye ile birlikte yatırımlarımızın en yoğun olacağı ülke burasıdır. Bulgaristan'da gerek konut, gerekse ofis ve alışveriş merkezi projelerimiz de bulunmaktadır" dedi.


Projenin gerçekleştirildiği Bansko şehrinin uluslararası ortamda da oldukça tanınmaya başladığını belirten Ufuk Öztürk, "Projenin tamamlandığı Bansko şehrinin yıldızı her geçen gün parlamaktadır. Hatta Şubat ve Mart aylarında burada yapılacak Alp Disiplini Dünya Bayanlar Kayak Şampiyonası, şehrin popülaritesini daha da artıracaktır. Herkesi, Pirin Ulusal Parkı'nın bu doğal güzelliklerinin tam ortasındaki Crystal Apartments Luxury Ski&Spa'da yaşamaya davet ediyorum" diye konuştu.


227 konuttan oluşan Crystal Apartments, Bansko merkeze ve kayak pistlerine çok yakın bir konumda bulunuyor. Tam donanımlı bir spa, sauna, buhar odası, jakuzi, fitness center, yüzme havuzu, restaurant ve barı bulunan projede, işletme yönetimi tarafından, 24 saat boyunca sakinlerine her türlü hizmet sunulacak. Dağ manzaralı özel teraslara sahip dairelerde, tüm mutfak ve banyo eşyaları ile birlikte lüks ve modern bir mobilya paketi de bulunuyor. Crystal Apartments'da, isteyen ev sahipleri için kısa ve uzun dönemli kiralama gibi gayrimenkul yönetimi servisi de verilecek.

Projeden görüntüler için tıklayınız

Geri Dön