23 / 04 / 2024

Regnum'un Bulgaristan'daki projesi Crystal Apartments'ta 36 bin 800 Euro'ya!

Regnum'un Bulgaristan'daki projesi Crystal Apartments'ta 36 bin 800 Euro'ya!

Regnum, Bulgaristan'ın dünyaca ünlü kayak merkezi Bansko'da gerçekleştirdiği projesi Crystal Apartments'ı 36 bin 800 Euro'dan başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuyor



İngiltere ve Bulgaristan'da gerçekleştirdiği projelerle uluslararası gayrimenkul geliştirme şirketi kimliğine sahip olan Regnum, Bulgaristan'ın dünyaca ünlü kayak merkezi Bansko'da gerçekleştirdiği projesi Crystal Apartments'ı 36 bin 800 Euro'dan başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuyor

Regnum, 227 konuttan oluşan ve inşaatı tamamlanan Crystal Apartments'la ilk defa yurtdışındaki bir projesini Türkiye'de satışa sunuyor.

Kış mevsiminde eşsiz kayak keyfi, yaz ve bahar aylarında ise trekking, binicilik ve avcılık gibi doğa sporlarının yapılabildiği Bansko'da, Crystal Apartments, 26 - 43 metrekarelik stüdyo, 48 - 89 metrekarelik 1+1, 72 - 109 metrekarelik 2+1 olmak üzere toplam 227 daireden oluşuyor. Bulgaristan'ın son yıllarda özellikle kayakçıların tercih ettiği gözde kayak merkezlerinden birisi olan Bansko'da tamamlanan Crystal Apartments, SPA merkezi, kapalı yüzme havuzu, sosyal tesisleri ve kapalı otoparkı ile 18 bin 897 metrekare inşa alanı üzerinde yer alıyor.

Özel mimarisi ile dikkat çeken tesisin tüm odaları 2 bin 900 metre yüksekliğe sahip Pirin Dağına bakıyor. 24 saat kameralı güvenlik sistemi, kapalı otopark, ortak alanlarda sınırsız internet bağlantısı, çamaşırhane, kayak takımları için özel dolaplar gibi her türlü detayın düşünüldüğü tesisin içerisi dört yıldızlı bir otel lüksüne de sahip. Crystal Apartments sauna, buhar odası, kapalı yüzme havuzu, masaj odası ve jakuzinin de bulunduğu spor salonu, dünya mutfağına sahip eşsiz dağ manzaralı şık bir restoran ve bar'ı gibi çok sayıda özellik bulunuyor.


Crystal Apartments daireleri ile ilgili bir açıklama yapan Regnum Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk, Bansko'nun yakın bir gelecekte Avrupa'nın en iyi kayak bölgelerinden biri olacağını söyledi. Şu anda bile Dünya Kayak Şampiyonalarına ev sahipliği yapan bir piste ve tesise sahip olan Bansko'da, ev sahiplerinin her türlü imkana elde edeceğini belirten Ufuk Öztürk, Regnum'un Türkiye'de olduğu gibi Bulgaristan ofisi aracılığıyla da ev sahiplerine her türlü desteği vereceğini söyledi. Öztürk, Bansko'nun İstanbul'a arabayla sadece altı saat uzaklıkta olduğunu, dolayısıyla Türkiye'deki herhangi bir kayak merkezine gitmekten farkı bulunmadığını da vurguladı. Kara ve hava yolu ile ulaşımın son derece kolay olduğu Bansko'da turizmin sadece kış mevsimi ile sınırlı kalmadığına dikkat çeken Öztürk, dört mevsim boyunca her yaşa ve her kesime hitap eden bir aktivitenin Bansko'da yer aldığını da sözlerine ekledi. 


Bulgaristan'ın güneybatısında yer alan Bansko, kışın kayak, yaz ve bahar aylarında ise dağ yürüyüşü ve kaplıca turizmi için ideal bir kasaba. Kendine özgü mimarisi, büyüleyici atmosferi, geleneksel barları ile birlikte günümüz teknolojisinin harmanlandığı Bansko, her yaş ve her kesime uygun farklı alternatifleri de beraberinde sunuyor. İstanbul'dan 45 dakika süren Sofya uçak yolculuğu sonrasında yaklaşık iki saatlik dağ yolculuğu ile ulaşılan Bansko'da yerel içki ve yemeklerin tadılabileceği çok sayıda bar ve restoran bulunuyor. Kayak yapmanın haricinde farklı beklentilere de cevap veren Bansko, her yıl ağustos ayında uluslararası caz festivaline de ev sahipliği yapıyor. Golf turizmi açısından gelecek vaat eden Bansko'da iki profesyonel golf sahası da mevcut.

Bansko Kayak Merkezi- Dünya kalitesinde tesis

Dünyanın  önde gelen kayak merkezleri sıralamasında hızla yükselen Bansko, toplamda 70 kilometrelik piste, 26 kilometrelik lift ağına sahip. Aralık ayından Nisan ayına kadar beş ay kayak yapma imkanı sunan Bansko, Alp disiplini için bölgedeki en iyi pist olma özelliğini de taşıyor. 

Avrupalı  kayakçıların yeni favorisi olan Bansko Kayak Merkezi'nde 990 ile 2600 metre arasında her zorluk derecesinde pist yer alıyor. Bansko'da 6 mavi, 5 kırmızı ve 2 siyah pist olmak üzere toplam 13 pist var. Siyah pistlerden bir tanesi ise eski dünya şampiyonu İtalyan kayakçı Alberto Tomba'dan ismini alan Tomba Pisti. 2600 metre yüksekliğindeki bu pist bile kendi başına dünyanın birçok ülkesinden kayakçıları Bansko'ya çekmeye yetiyor. 

İstanbul'a sadece 550 kilometre uzaklıkta bulunan Bansko Kayak Merkezi, geçtiğimiz yıllarda yapılan 40 milyon Euro'dan fazla yatırım ile mükemmel bir kayak altyapısına kavuştu. Avrupa'nın en iyi pistlerinden biri olarak adı geçen Bansko, bu yıl aralık ayında FIS Dünya Kupası 2009'un önemli iki etkinliğine de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki aylarda Bansko'da gerçekleştirilecek kayak etkinliklerinden bazıları: Ocak 18 - 19'da her yaş grubu ve hız disiplininde Ulusal Turnuva, 22 - 23 Ocak Alp disiplininde Avrupa Erkekler Kayak Şampiyonası, 24 - 25 Ocakta Gençlik Şampiyonası, 10 - 11 Nisan'da ise her yaş için Ulusal Şampiyona. Ayrıca 28 Şubat - 1 Mart 2009 tarihleri arasında yapılan Dünya Bayanlar Kayak Şampiyonası da Bansko'da gerçekleştirildi.

0212 444 07 82

www.regnum.com.tr

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Regnum'dan sınır ötesi pazarlama

Regnum, 227 konuttan oluşan ve inşaatı tamamlanan Crystal Apartments'la ilk defa yurtdışındaki bir projesini Türkiye'de satışa sunuyor

Crystal Apartments, 227 daireden oluşuyor. Bulgaristan'ın gözde kayak merkezlerinden birisi olan Bansko'da tamamlanan Crystal Apartments, SPA merkezi, kapalı yüzme havuzu, sosyal tesisleri ve kapalı otoparkı ile 18 bin 897 metrekare üzerinde yer alıyor.
Özel mimarisi ile dikkat çeken tesisin tüm odaları 2 bin 900 metre yüksekliğe sahip Pirin Dağı'na bakıyor.
Regnum Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk, Bansko'nun yakın bir gelecekte Avrupa'nın en iyi kayak bölgelerinden biri olacağını söyledi.  Öztürk, şu anda bile Dünya Kayak Şampiyonaları' na ev sahipliği yapan bir piste ve tesise sahip olan Bansko için Regnum'un Türkiye'de olduğu gibi Bulgaristan ofisi aracılığıyla da ev sahiplerine her türlü desteği vereceğini söyledi. Öztürk, Bansko'nun İstanbul'a arabayla sadece altı saat uzaklıkta olduğunu, dolayısıyla Türkiye'deki herhangi bir kayak merkezine gitmekten farkı bulunmadığını da vurguladı.
Milliyet


Geri Dön