20 / 04 / 2024

Regnum'un yeni projeleri görücüye çıktı

Regnum'un yeni projeleri görücüye çıktı

Regnum, Türkiye, İngiltere ve Bulgaristan'daki yeni projelerini dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen MIPIM 2009'da, katılımcıların beğenisine sundu.



Fransa'nın Cannes şehrinde 10 Mart'ta başlayan fuar bugun son bulacak. Dünya üzerindeki büyük gayrimenkul firmaları, yatırımcılar, finansal gruplar ile sektörle ilgili tüm kamu ve özel kurumların katıldığı MIPIM 2009'da, küresel ekonomik krize bağlı olarak özel konferanslar da düzenlendi.

ESCANA İLGİ ÇEKTİ
Regnum standında en çok ilgi gören projeler ise 'Escana' ve İstanbul Koşuyolu'nda hayata geçirilecek 'Regnum Tower' oldu. MIPIM Gayrimenkul Fuarı'nda ilk kez görücüye çıkan Regnum Escana'nın, Bodrum'un merkezinde 25 özel villadan oluştuğunu söyleyen Regnum yetkilileri, Bodrum Kalesi ve marinayı da içine alan manzaraya sahip Escana'da, ev sahiplerinin 12 ay lüks hizmet alabileceğini ifade etti. Yetkililer, Regnum Tower'ın ise 180 metre yüksekliği ve özel cephesiyle İstanbul'un yeni sembollerinden biri olacağını belirtti. Regnum fuarda ayrıca İstanbul, Antalya, Bodrum, Bulgaristan ve İngiltere - Londra'daki konut, otel, ofis ve AVM projelerini de tanıttı.

Innovia'da son üç blok 21 Mart'ta satışta
YEŞİL Kundura'nın grup şirketlerinden biri olarak inşaat sektörüne adım atan Yeşil İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki Innovia Projesi ikinci fazında, satışa sunulan 14 blok, 2 bin 664 dairenin satışı tamamlandı. İkinci fazdaki son 3 blok ise 21 Mart itibarıyla satışa sunulacak. Toplam 3 fazdan oluşan, İnnovia'da banka kredisiz 60 ay yüzde 0 faizle ödeme seçeneği bulunuyor. Yüzde 75'i yeşil alan olarak tasarlanan, Innovia 1. fazda yaşam, Temmuz 2009'dan itibaren başlayacak
Akşam

Geri Dön