20 / 04 / 2024

Reha Medin kimdir?

Reha Medin kimdir?

Milletvekili lojmanlarının satış işlemlerini üstlenen Reha Medin kimdir? Reha Medin, Reha Medin Emlak Hizmetleri'ni ne zaman kurdu? Ünlü Emlakçı Reha Medin ne zaman vefat etti?



Reha Medin kimdir?

Reha Medin, 1985 yılında gayrimenkul sektörüne İstanbul'da açtığı ilk ofisiyle giriş yaptı. Bu ofisin ardından emlakçı zincirini oluşturdu. Reha Medin, 2005 yılında henüz 43 yaşındayken kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.


Milletvekili lojmanlarının satış işlemlerini üstlenen ünlü emlakçı Reha Medin, Türkiye Ticaret Merkezi projesini de hayata geçirdi.


Reha Medin; Emlak Hizmetleri ve Danışmanları Derneği Yön. Krl. Başkanlığı, Toplu Konut Yapımcıları Derneği ( TOKYAD ) ikinci başkanlığı, Dğnya Ticaret Merkezinde düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Geliitirme fuarının danışmanlığı, TRT, İSTANBUL TV, TGRT, BBC Radyo Forex, Radyo D kanallarında sektörle ilgili programların yapım ve sunuculuğu, SABAH grubuna ait 'Status Estate Gayrimenkul Yatırım Dergisi'nin Yayın Kurulu Başkanlığı ve danışmanlığı ve İntermedya Yayıncılığa ait 'Ev & Arsa Marketing Dergisi' Yayın ve Danışma Kurulu Başanlığı görevlerini de başarıyla devam ettirdi.


Reha Medin, Milliyet Gazetesi bünyesindeki 'Paramatik' dergisinde kendisine ayrılan sayfada sektör haberlerinin yer aldığı yazılar yazdı.


Bir Türk emlak markasını Amerika ve Almanya'ya satan ilk kişi olma vasfına sahip Reha Medin, Reha Medin Emlak Hizmetleri'ni 1999 yılında kurdu.


1999 yılında Reha Medin tarafından kurulan Reha Medin Emlak Hizmetleri, 2005 yılında Reha Medin'in ani ve üzücü kaybına rağmen kurumsal yapısı ve sektörde hak etmiş olduğu saygınlığı ile lider firmalar arasındaki konumunu sürdürmeyi başardı.


Emlakçı Reha Medin (43), 23 Mart 2005’te kalp krizi sonucu öldü. Medin’in cenazesi, 24 Mart 2005 günü Maltepe İmdat Vakfı Camii’nde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Başıbüyük Mezarlığı’nda toprağa verildi.




Geri Dön