20 / 04 / 2024

Rekabet Kurulu 3 akaryakıt şirketine soruşturma açtı! Pazardaki uygulamaları şikayet konusu oldu

Rekabet Kurulu 3 akaryakıt şirketine soruşturma açtı! Pazardaki uygulamaları şikayet konusu oldu

Rekabet Kurulu, akaryakıt pazarındaki uygulamalarının şikayete konu olması nedeniyle 3 akaryakıt şirketine soruşturma başlattı.



MAHKEME KARARININ GEREĞİ YERİNE GETİRİLECEK

Daha önce, söz konusu şikâyet nedeniyle yapılan ön araştırmada, dosya konusu iddialara yönelik soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verilmişti. Bu karar, Ankara Bölge İdare Mahkemesi 8. İdari Dava Dairesi’nce iptal edildi.

Dosyada yer alan bilgi ve belgeleri 7 Nisan 2022 tarihli toplantısında müzakere eden Kurul, söz konusu mahkeme kararının gereğinin yerine getirilmesi için söz konusu şirketler hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön