29 / 03 / 2024

Remzi Aydın: Eyüp'e iki tane hastane kazandıracağız!

Remzi Aydın: Eyüp'e iki tane hastane kazandıracağız!

Eyüp’ün hastane ihtiyacı olduğunu tespit ettiğini kaydeden AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, yerel seçimlerde başkan seçilirse Eyüp’e iki tane hastane kazandıracaklarını söyledi...




Eyüp’ün hastane ihtiyacı olduğunu tespit ettiğini kaydeden AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, yerel seçimlerde başkan seçilirse Eyüp’e iki tane hastane kazandıracaklarını söyledi.


AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi Osmanlı Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı programda Eyüplü berberlerle bir araya geldi. Kahvaltı programına, AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt, Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Eyüplü berber ve kuaförler katıldı.


Yaklaşık iki aydır Eyüp’ü tüm sokakları ve caddeleriyle birlikte gezdiğini ve sorunları, yapılan çalışmaları, eksikleri yerinde tespit ettiğini belirten Remzi Aydın, “Berberlerimiz memleket olaylarını çok iyi takip eden, çok iyi okuyan ve anlayan, esnaflarımızın çok önemli bir kesimini oluşturur. Sizler bana göre bu toplumun en önemli kanaat önderlerisiniz. Bu toplumun nabzını en iyi sizler tutuyorsunuz. Memleketimizin 10 yılda nereden nereye geldiğini çok iyi biliyorsunuz. Önümüzdeki yerel seçimlerin memleketimizin, milletimizin, ailemizin, çocuklarımızın daha iyi yerlere gelmesi anlamında çok büyük önemi var” şeklinde konuştu.


“KADİR TOPBAŞ MARKADIR”


AK Parti’nin esnaf dostu olduğunu kaydeden Burhan Kuzu ise şöyle konuştu: ”Memlekette eski yıllarda hizmet yapan insanları elbette takdir ederiz. Ama bu memlekette on senede yapılanlar birçok alanda baktığınız zaman seksen yılda yapılmadı. Bu on yılda yapılanlar nereden bakarsanız bakın birkaç kat önde gidiyor. Halkımız 10 yıllık iktidardan memnunsa bunun devamını sağlamamız gerekir. Eyüp Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetler var. Remzi Aydın’a her zaman destek vereceğiz. Büyükşehir Belediyesi’nde Kadir Topbaş bir markadır. Eserleriyle, hizmetiyle kendini gösteren, her kesimden sevilen çok değerli bir başkanımızdır.”


Buradaki programının ardından Eyüp’te sevgi yürüyüşlerine devam eden AK Partili Remzi Aydın, Akşemsettin Mahallesi’nde gerçekleştirilecek projeler hakkında da bilgi verdi. Remzi Aydın şunları söyledi: “Eğitim ve sağlık insan hayatındaki en önemli iki unsurdur. İl Özel idare’deki görevim nedeniyle Eyüp’ün eğitim ve sağlık sorunlarını çok iyi biliyordum. Bu nedenle Eyüp’te okul yapımı, depreme dayanıklı olmayan okulların yıkılıp yeniden yapımı konusunda rekor kırıldı. Yine Eyüp’e iki hastane yapımı projelerimiz arasında bulunuyor. Gerçekten de büyük ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Ayrıca kültür, sanat, spor, istihdamın artırılması vb. konularda birçok güzel projemiz bulunuyor. İnşallah göreve geldiğimizde bu projelerimizi hayata geçireceğiz.”



Milliyet


Geri Dön