19 / 04 / 2024

Residence Hotel'in yapı inşasında tuğla kullanılmadı

Residence Hotel'in yapı inşasında tuğla kullanılmadı

İzmir'in merkezinde Fuara yürüyüş mesafesinde kurulan Residence Hotel, hizmet anlayışı ile sektöre farklı bir soluk getiriyor



Mayıs ayında faaliyete başlayan ve kısa sürede adını duyuran Residence Hotel, özellikle kişiye özel hizmet anlayışı ile dikkat çekiyor. Modern mimariye sahip otelde misafir memnuniyetine odaklı bir anlayış benimsediklerini dile getiren Residence Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gürkan "Otelimizde konaklamayı kişiselleştirdik. Yabancı misafirlerimize yabancı dilde gazete, diyabetik misafirlerimize ise özel yemek servisi sunuyoruz. Kısacası, misafirlerimize kendi konutlarındaki rahatlığı ve konforu sağlıyoruz" dedi.

SEYAHAT VE DAVETLER
Otel bünyesinde bulunan TÜRSAB üyesi A Grubu 'Residence Travel' acentası ile seyahat ve konaklama ile ilgili tüm tamamlayıcı hizmetleri sağladıklarını da sözlerine ekleyen Gürkan, transfer, havayolu seyahati, araç kiralama, yurt içi ve yurt dışındaki diğer konaklama rezervasyonlarını da sağladıklarını belirtti. Turistik ve iş amaçlı geziler organize ettiklerini ayrıca otel bünyesinde bulunan 'Residence Catering 'ile her türlü yiyecek- içecek organizasyonlarını, açılış, kokteyl, seminer ve eğitim toplantılarını gerçekleştirdiklerini de belirten Gürkan şöyle devam etti:

"Residence Hotel, iş dünyasına hizmet vermek üzere tasarlandı. İş görüşmeleri ve ofis çalışmaları için 10 kişilik bir Workshop'umuz mevcut. Workshop'umuzda internet, faks, fotokopi, telefon, bilgisayar ve printer hizmetleri sağlanıyor. Altyapısı her türlü multimedya aktivitelerine uygun olarak tasarlanan 30 kişilik seminer salonumuzda barkovizyon eşliğinde eğitim çalışmaları düzenlenmesine olanak sağlıyoruz. Teknik imkanlarımızın yanı sıra misafirlerimiz, iş hayatının vermiş olduğu stres ve yorgunluğu Wellness alanımızda atabiliyorlar."

Tuğla kullanılmadı
Otelin yapı inşasında tuğla kullanılmadığını ifade eden Mustafa Gürkan, "Yüksek standart yapı ekipmanları kullanarak, ses, ısı ve nem izolasyonu yapıldı. Yıldırım çarpmalarına karşı paratoner kuruldu. Yataklarımızda demir ve ağaç malzeme kullanmadık. sektörün en başarılı markası tarafından ileri teknoloji kullanılarak sıkıştırılmış poliüreten malzemeden üretilen yataklar kullanıyoruz. Otelimizin en hassas olduğu diğer konu ise hijyen" dedi.
Yeni Asır/Özgü Erçetingöz Gedik


Geri Dön