26 / 04 / 2024

Restoran zinciri Kırçiçeği inşaat sektörüne girdi!

Restoran zinciri Kırçiçeği inşaat sektörüne girdi!

Ege'nin birçok kentinde gayrimenkul sektöründe ciddi hareketlilik var. İzmir'deki restoran zinciri Kırçiçeği de onlardan biri. Firmanın, ‘Konfor Evleri’ adlı projesi 96 daireden oluşuyor. İşte ayrıntılar...



Son 5 yıldır başta  İzmir  olmak üzere Ege'nin birçok kentinde gayrimenkul sektöründe ciddi hareketlilik var.

Talebin canlı ve yüksek olduğu bölgede ardı ardına yeni projeler yükseliyor. Hal böyle olunca da farklı sektörlerden gayrimenkule yönelen yatırımcı sayısı arttı. Mevcut yatırımlarının yanına bu dönem reytingi yüksek inşaatı da ekler oldular. Bu anlamda hamle yapanlardan biri de restoran zinciri Kırçiçeği... Bir yandan gıda alanında büyüyen marka portföyüne inşaatı da ekledi.


 

KDV YÜKÜ İÇİN


Markanın genel müdürü Meryem Dilşad İpbaş, “Bizim bir KDV yükümüz var. Bunu eritmek adına inşaata girdik. Çeşme’de 8 villadan oluşan bir projeyle ilk adımı attık. Bunun devamı gelecek. Çalışmalarımız sürüyor” dedi. Konfor Mobilya da inşaata yönelenlerden. Marka, ‘Konfor Evleri’ ismini verdiği projesine İzmir’in gelişen ve büyüyen lokasyonu olarak adlandırılan Ulukent’te başladı. Proje, 6’şar katlı 4 blok şeklinde toplam 96 daireden oluşuyor. Firmanın bu alandaki yatırımlarına devam etmesi gündemde.


Mete Tamer Omur / Hürriyet




Geri Dön