25 / 04 / 2024

Reysaş GYO İMKB'de işlem görmeye başladı!

Reysaş GYO İMKB'de işlem görmeye başladı!

Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, firmanın gelişimini ve 2017 yılı hedeflerini anlattı. Döven, ''Reysaş GYO İMKB'de işlem görmeye başlamıştır'' dedi.



Reysaş Yatırım Holding; 1990 yılında araç taşımacılığı ile başladığı lojistik sektöründe kısa zamanda büyüyüp araç taşımacılığı, otomotiv milk-run ve otomotiv üretim bandı beslemesi, yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, akaryakıt, uçak yakıtı, LNG, LPG, CNG, madeni yağ taşımacılığı, FMCG soğuk zincir dağıtımı, gıda taşımacılığı, konteyner ve tank konteyner taşımacılığı, sigara, alkollü ve alkolsüz içecek dağıtımı, uluslararası ve yurt içi demiryolu taşımacılığı, denizyolu taşımacılığı, gümrüklü/gümrüksüz depolama hizmetleri ile ek servisleri vermeye başlamıştır. Yaptığı yatırım kapalı depolama kapasitesine ulaşmış ve bu konudaki yatırımlarına da halen devam etmektedir. 2017 yılı için depolama hedefimiz 1.000.000 metrekaredir. 


2006 yılında Reysaş Lojistik İMKB'de işlem görmeye başlayarak Türkiye'deki ilk ve tek halka açık lojistik firması unvanını almıştır. 2010 yılında Reysaş GYO İMKB'de işlem görmeye başlamıştır. 

Bugüne geldiğimizde Reysaş Yatırım Holding 850 özmal tır, 3.000 kiralık tır, kendisine ait 2'si aktif 7 demiryolu istasyonu, 1000 vagon, 1000 tren konteyneri, 36 depo, 850.000 metrekare kapalı depolama alanı, 5 il ve 3 ilçede toplam 8 sabit 5 mobil olmak üzere 13 TUV Türk Muayene istasyonları işletmesi, 1.200 adet istif makinası, GES Tesisleri, Türkiye'nin en büyük endüstriyel yem bitki alanları, besi üretim çiftliği ve 2 adet Hilton Oteline sahip büyük bir yatırım ve organizasyon şirketi olmuştur. 


2016 yılını yaklaşık yüzde 15 büyüme ile kapattık. Özellikle son 10 yıldır devam eden depo yatırımlarımız son 5 yılda artarak devam etmiştir. Depolama segmentinde depo geliştirmeye odaklanmış ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan iştirakimiz REYSAŞ GYO ile sahip olduğumuz "Türkiye'nin Depocusu" ünvanmı, gelecekte de hep lider konumda tutarak devam ettirmek depoculuk alanındaki hedefimiz. 2023 yılında ise net kar ve ciro olarak 100 milyon USD hedefine ulaşmış, 1.500.000 metrekare kapalı alana sahip özellikle depo ve stok yönetimi alanlarında da yapacağı teknoloji ve istihdam yatırımlar ile etkinleştirmeyi ve daha verimli hale getirmeyi planlıyoruz.




Milliyet Ek


Geri Dön