28 / 03 / 2024

Riva Hills'te metrekare satış fiyatları 3 bin 950 TL'den başlıyor!

Riva Hills'te metrekare satış fiyatları 3 bin 950 TL'den başlıyor!

Firma: Eyfel Yapı

Proje: Riva Hills

2011 yılında kurulan Eyfel Yapı, ilk projesini Riva'da hayata geçirdi. 30 milyon dolarlık yatırımla Kidstown Riva'yı 'aile ve çocuk kasabası' olarak kuran şirket, şimdi yine Riva'da 86 villalık proje için düğmeye bastı.





Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründe birçok projeye imza atan Halil Suner'in 2011 yılında kurduğu Eyfel Yapı, ilk projesini Beykoz Riva'da hayata geçirdi. 30 milyon dolar yatırımla inşa ettiği Kidstown Riva'da aile ve çocuk kasabası kuran şirket 136 konutun yüze 95'ini sattı. Müstakil yaşam projelerine odaklanan şirket yola Riva'da devam kararı aldı. Şirket, satın aldığı 52 bin metrekarelik arsa üzerinde 86 villa yapacak. Riva'nın 3. köprü ile öne çıkacağım belirten  Eyfel Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Halil Suner, "Bölgede köklü firmaların büyük arsa yatırımları var. Bunlar değerlendirilince orası yeni bir şehir olacak. Avrupa yakası için Zekeriyaköy ne ise, Anadolu yakası için de Riva öyle olacak" dedi. 



Riva'daki ilk projeleri, Kidstow'da yaşamın başladığını belirten Halil Suner, bu projede 40 bin metrekare alanda 136 villa inşa ettiklerim söyledi. Projede 35 bin 500 metrekarelik sosyal alan ve oyun alanları tasarladıklarını belirten Suner, "Projede, mümkün olduğunca çevre kirliliğinden ve İstanbul'un şehir gürültüsünden uzakta, denizin, derenin ve yemyeşil ormanın bir arada bulunduğu, huzurlu, eğlenceli ve eğitici bir yaşam sunuyoruz. Projede, gölet, mini köy, prenses ve şövalye kalesi, amfi tiyatro, korsan gemi, ağaç evler gibi çok sayıda farklı alan var. Ayrıca eğitmenler çocukların sosyalleşmesini, eğlenirken öğrenmesini sağlıyor" dedi. 



Yeni projenin teslimi 2016'da Riva Hills'de 200 ve 300 metrekarelik galerili ve verandalı 86 villalar yer alacak. 45 milyon dolarlık proje değerine sahip Riva Hills'de metrekare satış fiyatlarının 3 bin 950 TL'den başlayacağım belirten Halil Suner, "Mimar Ayşegül Suner tarafından geliştirilen konsept, Hollywood ışıltısını yansıttığı değişik nitelikteki sosyal alanlar ile dikkat çekecek. Villalar, ormanın yanında, şehre yalan ama sakin bir yaşam isteyenlere hitap ediyor" dedi. Teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. 


Hürriyet


projeye sor



Geri Dön