26 / 04 / 2024

Riva ve Florya Galatasaray'ın problemini çözemiyor!

Riva ve Florya Galatasaray'ın problemini çözemiyor!

Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, kulüp ile ilgili açıklamalarda bulundu. Süren, ''Rivalar, Floryalar bizim problemlerimize çözüm sağlamıyor'' şeklinde konuştu.



Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, S Sport’ta yayınlanan bir programda açıklamalarda bulundu. 1996-2000 yıllarında Galatasaray’da büyük başarılar yaşadıklarını hatırlatan Süren, Galatasaray’da ikinci kez başkanlık gibi bir niyeti olmadığını söyledi.


Süren açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Süren, "Ama Galatasaray’a 1978’den beri yönetici olarak hizmet vermişim, Galatasaray’dan koparılmam mümkün değil. Kulüpteki hadiseleri takip ediyorum. Pozisyonum itibarıyla da bazı yorumlar yapmayı da doğru buluyorum. Bundan da kimse alınmasın. Böyle davrandım diye kendimi başkanlığa hazırlıyorum, ille de başkan olacağım diye bir şey yok. Tecrübelerime binaen tavsiyelerde bulunuyorum. Şimdi tüm Galatasaray camiası kabul ediyor ki, elimizde bir problem var. Borçtu, alacaktı, Riva idi, Florya idi. Ama bütün bu Rivalar, Floryalar bizim problemlerimize çözüm sağlamıyor. Maalesef durum bu. Öncelikle yönetimin kısmen kendilerinden kaynaklanan problemi teşhis edip ortaya koyması lazım ki, Galatasaray toplumu buna bir çözüm bulsun. Yönetim gerçek olmayan ifadelerle, toz pembe bir dünya sunarsa, Galatasaray camiası da zanneder ki ‘işte biz çekişmeye girdik, Faruk ve arkadaşları başkan olmak istiyorlar, bizim yönetimimizi baltalıyorlar’. Böyle bir şey yok. Dolayısıyla gerçeği ortaya koymamız lazım. Yani şapkamızı önümüze koyup, biz burada hata yapıyoruz dememiz lazım. Eksiklerimizi giderme noktasında hem fikir olmamız lazım. Bugünkü yönetimin problemleri toplumla paylaştığını düşünmüyorum. Marka değerinde erozyon var.''



Milliyet


Geri Dön