26 / 04 / 2024

Rixos, 30 ülkede turizm yatırımı hedefliyor!

 Rixos, 30 ülkede turizm yatırımı hedefliyor!

Rixos otellerinin patronu Fettah Tamince, önümüzdeki 3-4 yıl içinde en az 30 ülkede turizm yatırımı hedeflediklerini söyledi...



Rixos, Türkiye’deki 11, yurtdışında ise 7 ülkede 9 oteline yeni yatırımlarını eklemeye devam ediyor. Hırvatistan hükümetinin teklifi üzerine Antalya’da Hırvatistan fahri konsolosluğu görevini üstlenen Tamince, bu ülkede askeri üslerin turizme açılacağı süreçte yeni yatırımların işaretini verdi. Büyüme hedefleri olduğunu belirten Tamince, Hırvatistan’ın özelleştirme sürecinde yer almak istediklerini kaydetti.


Sıradaki yatırım Mısır’a

Tamince, önümüzdeki iki hafta içerisinde Mısır’da yeni bir tesis daha açacaklarını belirterek şunları söyledi:


“Mısır çok önemli bir destinasyon. Biz orada büyümek, önemli bir oyuncu olmak istiyoruz. Dubai’de ikinci tesisimizin inşaatı devam ediyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde üçüncü tesisimizin çalışmaları hızla devam ediyor. Gelecek yıl onu devreye alacağız.

Bunun yanında yine potansiyel gördüğümüz birçok ülkede yatırımlarımız var. Amacımız önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde en az 30 ülkede olmak. Şu anda atağımız devam ediyor. Polonya, Rusya, Kazakistan’da üçüncü tesisimiz, Türkiye’de yeni teşebbüslerimiz var.”   


Milliyet


Geri Dön