19 / 04 / 2024

Rixos Elysium Suites'de fiyatlar 600 bin dolardan başlıyor!

Rixos Elysium Suites'de fiyatlar 600 bin dolardan başlıyor!

Ofton İnşaat'ın Taksim'de yaptığı Rixos'un 20 yıllığına işletmesini üstlendiği Rixos Elysium Suites projesindeki daire fiyatları 600 bin dolardan başlayacak



Projede yatırım amaçlı alınan daireler Rixos tarafından haftalık veya aylık olarak kiraya verilebilecek. Mart 2011'de teslim edilecek olan projenin işletmecilerinden FTG Gayrimenkul'ün CEO'su Samim Hatipoğlu, 140 adet 1+1 suit dairelerden oluşan projedeki dairelerin şimdiye kadar yarısının satıldığını söyledi. Projeyi haziran ayında satışa çıkardıklarını hatırlatan Hatipoğlu, 'Satışların da Mart 2011'de tamamlanmasını bekliyoruz. Körfez'den de Avrupa'dan da yatırımcılar var' diye konuştu. Süitlerin fiyatlarının 600 bin dolarla 1 milyon 150 milyon dolar arasında olduğunu belirten Hatipoğlu, 'Dubleks 1+1'ler İstanbul'da ilk kez tasarlanan bir konsept. Proje, Taksim'in merkezinde olmasının yanı sıra bu özelliğiyle de ilgi çekti. Evler Rixos aracılığıyla haftalık olarak ortalama bin 500 eurodan, günlük olarak da 350-400 eurodan kiraya verilebiliyor' diye konuştu. Hatipoğlu, Rixos'un gayrimenkul sektöründeki arayışının devam ettiğini söyleyerek Boğaz'da yine villa projesi için inşaatı yapacak firmayla görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Hatipoğlu, 'Arsa arayışımız devam ediyor. 2011'de başlamayı planlıyoruz' dedi.
Sabah

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Otel gibi kiraya verilecek Rixos Elysium Suites Mart 2011"de tamamlanacak...

Taksim"de Rixos tarafından işletilerek otel gibi kiraya verilebilecek olan ve Ofton İnşaat tarafından 1 yılda yüzde 70"i inşa edilen Rixos Elysium Suites projesi, Mart 2011"de teslim edilecek. Örnek evleri tamamlanan projede evlerin yarısının satıldığını söyleyen FTG Gayrimenkul"ün CEO"su Hatipoğlu, œFiyatların 600 bin dolardan başladığı projede İstanbul"u dubleks 1+1 konseptiyle tanıştıran konsept Körfez"den de yerli yatırımcıdan da yoğun ilgi görüyor. Talebin daha da canlanacağı bir döneme giriyoruz dedi.

Ofton İnşaat"ın Taksim"deki projesi Elysium Suites"in işletmesini geçen yıl 20 yıllığına üstlenen ve otelcilik alanındaki tecrübesiyle evleri günlük, haftalık ve aylık olarak kiraya verecek olan Rixos, örnek dairelerin tamamlanmasının ardından projeyi önceki akşam düzenlediği bir organizasyonla tanıttı. Ofton İnşaat tarafından 1 yıl önce inşaatına başlanan ve yüzde 70"i tamamlanan projenin Mart 2011"de teslim aşamasına geleceğini söyleyen Rixos Grubu şirketlerinden FTG Gayrimenkul"ün CEO˜su Samim Hatipoğlu, 140 adet 1+1 suit dairelerden oluşan projedeki dairelerin şimdiye kadar yarısının satıldığını, ancak talebin bundan sonra daha çok hareketlenmesini beklediklerini kaydetti. Projeyi Haziran ayında satışa çıkardıklarını hatırlatan Hatipoğlu, œSatışların da Mart 2011"de tamamlanmasını bekliyoruz. Yatırımcılar ve oturma amaçlı satın alanlardan eşit oranda talep geldi. Körfez"den de Avrupa"dan da yatırımcılar vardı. Ancak bundan sonra talep artacak. çünkü proje ve örnek daireler somut olarak ortaya çıktı dedi.

Satışta olan suitlerin fiyatlarının 600 bin dolarla 1 milyon 150 milyon dolar arasında olduğunu belirten Hatipoğlu, œDubleks 1+1"ler İstanbul"da ilk kez tasarlanan bir konsept. Proje, Taksim"in merkezinde olmasının yanı sıra bu özelliğiyle de ilgi çekti. Evler Rixos aracılığıyla haftalık olarak ortalama 1.500 eurodan, günlük olarak da 350-400 eurodan kiraya verilebiliyor diye konuştu.

Boğaz"da arsa arıyoruz

Mimar Ali Esad Göksel"in imzasını taşıyan, iç mimarisini ise Dara Kırmızıtoprak"ın gerçekleştirdiği Rixos Elysium Suites Taksim projesi, büyüklüğü 86 ile 181 metrekare arasında değişen 140 adet 1+1"in bulunduğu 21 kattan oluşuyor. Projede yer alan iki özel bölüm ise ¿ la Carte restoranı ve Lounge Bar"ın yer aldığı, canlı müzik performanslarının sunulacağı Rixos Lounge. Ayrıca proje kapsamında şu anda 5 farklı ülkede hizmet veren Rixos Royal SPA"nın da yer alması planlanıyor.

Bu arada, Rixos"un gayrimenkul sektöründeki hedefleri Taksim ile sınırlı değil. Villa projesi için inşaatı yapacak firmayla görüşmelerinin sürdüğünü söyleyen Hatipoğlu, œBoğaz"da arsa arayışımız da hala devam ediyor. Projeye 2011"de başlamayı planlıyoruz diyor.

Örnek suitler ˜Taksim hayattır" konseptli organizasyonla tanıtıldı

Rixos Elysium Suites Taksim projesindeki suitlerin örnek dairelerinin ˜Taksim Hayattır" konseptiyle önceki akşam tanıtıldığı organizasyonda Semahat Arsel, Yaşar Aşçıoğlu, Ömer Faruk Kavurmacı, Ayhan Yavrucu gibi iş dünyasından pek çok isim ağırlandı. Projenin lounge bölümü ise bu özel geceye uygun olarak caz müziğin usta isimlerinden oluşan Kerem Görsev Trio ile ritim üstadı Ayhan Sicimoğlu"nun sergilediği Caz ve Latin performansına sahne oldu. Projenin iç mimarisini tasarlayan Dara Kırmızıtoprak, Lobi Lounge olarak tasarlanan bu bölümün sanat eserleriyle bezeneceğini, projeyi hem modern hem de Beyoğlu nostaljisini yansıtacak şekilde œmodern pera olarak tasarladıklarını belirterek œTaksim ve Beyoğlu yaşam tarzını yansıtan akıllı bir bina konseptiyle tasarlanan proje, eski Beyoğlu"nda hakim olan klasik ögelerle, modern, minimalist bir yaklaşımı biraraya getiriyor. Tüm süitler 5.5 metre yüksekliğindeki tavanları ve ahşap işçiliğiyle dikkat çekiyor diye konuştu.
Vatan/Nihal YUVACAN

Taksim yaşam tarzı, Rixos Elysium Suites ile birleşiyor

Kerem Görsev ve Ahmet Sicimoğlu"nun katılımı ile gerçekleşen ˜Taksim Hayattır" konseptli gecede, Rixos Elysium Suites Taksim rezidans projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Rixos grubunun Taksim'de gerçekleştirdiği Rixos Elysium Suites projesinde, Taksim ve Beyoğlu yaşam tarzını Rixos farkı ile yaşamak, 2011 yılının başından itibaren mümkün olacak. İç mimarisi Dara Kırmızıtoprak tarafından gerçekleştirilen örnek dubleks süitlerin tanıtıldığı gece, Caz müziğin usta isimlerinden oluşan Kerem Görsev Trio ile ritim üstadı Ayhan Sicimoğlu"nun sergilediği Caz ve Latin performansı ile renklendi.

İstanbul"un dokusuyla iç içe geçen, akıllı bina konseptiyle tasarlanan Rixos Elysium Suites Taksim, ünlü mimar Ali Esad Göksel"in imzasını taşıyor. 21 kattan oluşan yapı, 86 m2 ile   181 m2 arasında değişen, 1+1, 140 adet süitten oluşuyor.

Kültür, sanat, ticaret ve eğlencenin adresi Taksim"de konumlanan Rixos Elysium Suites Taksim, pek çok ayrıcalığı bir arada sunuyor. Bunlardan ilki; ܀ la Carte Restaurant ve Lounge Bar"ın yer aldığı, canlı müzik performanslarının sunulacağı Rixos Lounge. Bir diğeri ise, şu anda 5 farklı ülkede hizmet veren Rixos Royal SPA¦ Taksim'e çok farklı bir renk katacak olan bu mekan, Rixos'un tasarladığı özel hamam konsepti ile, Uzakdoğu ve yerel masaj türlerini bir arada sunacak. Osmanlı saraylarında yer alan hamamlardan esinlenerek oluşturulan bu konseptin içeriğinde, özgün dekorasyon ögelerinden canlı Neyzen performansına kadar pek çok farklı unsur yer alacak.

İnşaatı Ofton inşaat tarafından yürütülen ve tamamı süit dairelerden oluşan projenin iç mimarisi, eski Beyoğlu'nda hakim olan klasik ögelerle, modern, minimalist bir yaklaşımı bir araya getiriyor. Tüm süitlerde 5.5 metre yüksekliğindeki tavanlar çok özel bir ahşap işçiliği ile bezeniyor. Süitlerin satış fiyatı 584.000 dolardan başlıyor ve konumuna, manzarasına göre bu rakam değişiyor.  

Üstelik, Rixos Elysium Suites Taksim projesinden süit satın alanlar, istedikleri taktirde Rixos işletmesinin sunduğu benzersiz kiralama hizmetinden yararlanarak, yüksek kazanç elde etme imkanını yakalayabilecekler.
Milliyet


Geri Dön