19 / 04 / 2024

Rixos Hotels, Royal Otel 'in işletmesini aldı!

Rixos Hotels, Royal Otel 'in işletmesini aldı!

Rixos Hotels, mülkiyeti Orjin Grup"a ait Pera"daki tarihi Royal Otel"in işletmesini aldı. Rixos Hotels açıklamasına göre Rixos, İstanbul"daki ilk şehir otelini Pera"da açmaya hazırlanıyor



Elysium Suites Taksim ve Residences Bomonty projeleriyle İstanbul"a adım atan Rixos Hotels, mülkiyeti Orjin Grup"a ait eski adıyla Royal Otel olarak bilinen üç tarihi binanın işletmesi için 20 yıllık anlaşma imzaladı.

Pera"daki otel, Rixos"un İstanbul"daki ilk şehir oteli olacak. 1876"da kurulan ve İstanbul"un en eski otellerinden biri olarak bilinen bina 3 blok ve 140 odadan oluşuyor. Bin 500 metrekarelik alana kurulu yaklaşık 12 bin metrekare kapalı alandan oluşan otelin mimari çalışmaların tamamlanmasının ardından oda sayısının da artması planlanıyor. Restorasyon ve renovasyonları Rixos Hotels tarafından gerçekleştirilecek olan otelin 2011 yılının sonuna kadar açılması hedefleniyor. Rixos Hotels Markadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Başak Erel, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Royal Otel"in İstanbul"un tarihindeki ilk otellerinden biri olması itibariyle özel ve tarihi bir dokuya sahip olduğunu belirterek, 'Rixos Hotels olarak İstanbul"daki ilk otel projemizin böyle tarihi bir binada gerçekleşiyor olması bizleri çok mutlu ediyor. Bu otel projemizi İstanbul"da Rixos Elysium Suites Taksim ve Rixos Residences Bomonty projelerimizin bir uzantısı olarak hayata geçiriyoruz' değerlendirmesinde bulundu.

2000 yılında kurulan Antalya merkezli Rixos Hotels, Türkiye, Hırvatistan, Kazakistan, Ukrayna ve Libya gibi farklı ülkelerde 7 lüks resort ile 5 şehir oteline sahip.
AA

Basında yer alan diğer haberler:

 

Rixos Hotels, Royal Otel'in işletmesini aldı

 

Elysıum Suites Taksim ve Residences Bomonty projeleriyle İstanbul'a adım atan Rixos Hotels, mülkiyeti Orjin Grup'a ait eski adıyla Royal Otel olarak bilinen üç tarihi binanın işletmesi için 20 yıllık anlaşma imzaladı. Pera'daki otel, Rixos'un İstanbul'daki ilk şehir oteli olacak. 1876'da kurulan ve İstanbul'un en eski otellerinden biri olarak bilinen bina 3 blok ve 140 odadan oluşuyor. Otelin mimari çalışmaların tamamlanmasının ardından oda sayısının da artması planlanıyor. Restorasyon ve renovasyonları Rixos Hotels tarafından gerçekleştirilecek olan otelin 2011 yılının sonuna kadar açılması hedefleniyor.  
Sabah

Rixos"un İstanbul"daki ilk şehir oteli Pera"da

Rixos Hotels, mülkiyeti Orjin Grup"a ait Beyoğlu"ndaki tarihi Royal Otel"in işletmesini aldı. Rixos Hotels açıklamasına göre Rixos, İstanbul"daki ilk şehir otelini Pera"da açacak

Elysium Suites Taksim ve Residences Bomonty projeleriyle İstanbul"a adım atan Rixos Hotels, mülkiyeti Orjin Grup"a ait eski adıyla Royal Otel olarak bilinen üç tarihi binanın işletmesi için 20 yıllık anlaşma imzaladı. Pera"daki otel, Rixos"un İstanbul"daki ilk şehir oteli olacak. 1876"da kurulan ve İstanbul"un en eski otellerinden biri olarak bilinen bina 3 blok ve 140 odadan oluşuyor. 1.500 metrekarelik alana kurulu yaklaşık 12 bin metrekare kapalı alandan oluşan otelin mimari çalışmaların tamamlanmasının ardından oda sayısının da artması planlanıyor.
Restorasyon ve renovasyonları Rixos Hotels tarafından gerçekleştirilecek olan otelin 2011 yılının sonuna kadar açılması hedefleniyor.

Yıl sonunda açılacak

Rixos Hotels Markadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Başak Erel, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Royal Otel"in İstanbul"un tarihindeki ilk otellerinden biri olması itibariyle özel ve tarihi bir dokuya sahip olduğunu belirterek, œRixos Hotels olarak İstanbul"daki ilk otel projemizin böyle tarihi bir binada gerçekleşiyor olması bizleri çok mutlu ediyor. Bu otel projemizi İstanbul"da Rixos Elysium Suites Taksim ve Rixos Residences Bomonty projelerimizin bir uzantısı olarak hayata geçiriyoruz değerlendirmesinde bulundu.

2000 yılında kurulan Antalya merkezli Rixos Hotels, Türkiye, Hırvatistan, Kazakistan, Ukrayna ve Libya gibi ülkelerde 7 lüks resort ile 5 şehir oteline sahip. Rixos otellerinde yaklaşık 6 bin kişi çalışıyor.
Milliyet

Rixos, İstanbul"daki ilk otelini Pera"da açacak        
 
Rixos Hotels, İstanbul"daki ilk şehir otelini Pera"da açmaya hazırlanıyor.

Elysium Suites Taksim ve Residences Bomonty projeleriyle İstanbul"a adım atan Rixos Hotels, mülkiyeti Orjin Grup"a ait eski adıyla Royal Otel olarak bilinen üç tarihi binanın işletmesi için 20 yıllık anlaşma imzaladı. Yapılan açıklamaya göre, 1876"da kurulan ve İstanbul"un en eski otellerinden biri olarak bilinen bina 3 blok ve 140 odadan oluşuyor. Bin 500 metrekarelik alana kurulu yaklaşık 12 bin metrekare kapalı alandan oluşan otelin mimari çalışmaların tamamlanmasının ardından oda sayısının da artması planlanıyor.   Restorasyon ve renovasyonları Rixos Hotels tarafından gerçekleştirilecek olan otelin 2011
yılının sonuna kadar açılması hedefleniyor. Rixos Hotels Markadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Başak Erel, œRixos Hotels olarak İstanbul"daki ilk otel projemizin böyle tarihi bir binada gerçekleşiyor olması bizleri çok mutlu ediyor. Bu otel projemizi İstanbul"da Rixos Elysium Suites Taksim ve Rixos Residences Bomonty projelerimizin bir uzantısı olarak hayata geçiriyoruz dedi. 2000 yılında kurulan Antalya merkezli Rixos Hotels, Türkiye, Hırvatistan, Kazakistan, Ukrayna ve Libya gibi farklı ülkelerde 7 lüks resort ile 5 şehir oteline sahip.
Hürriyet

Rixos İstanbul"a Pera"dan girdi  

İstanbul"a gayrimenkul projeleriyle adım atan Rixos Group, ilk şehir otelini ise Royal"in işletmesini alarak Pera"da açacak. İstanbul"un en eski otellerinden olan Royal, yenileme çalışmalarının ardından 2011 sonuna kadar açılacak

¢ Rixos Hotels, İstanbul"daki ilk şehir otelini Pera"da açmaya hazırlanıyor. Elysium Suites Taksim ve Residences Bomonty projeleriyle İstanbul"a adım atan Rixos Hotels, mülkiyeti Orjin Grup"a ait eski adıyla Royal Otel olarak bilinen üç tarihi binanın işletmesi için 20 yıllık anlaşma imzaladı. Pera"daki otel, Rixos"un İstanbul"daki ilk şehir oteli olacak. 1876"da kurulan ve İstanbul"un en eski otellerinden biri olarak bilinen bina 3 blok ve 140 odadan oluşuyor. 1.500 metrekare alana kurulu yaklaşık 12 bin metrekare kapalı alandan oluşan otelin mimari çalışmaların tamamlanmasının ardından oda sayısının artması planlanıyor.

DİĞER PROJELERİN UZANTISI GİBİ

Restorasyonu Rixos Hotels tarafından gerçekleştirilecek olan otelin 2011"in sonuna kadar açılması hedefleniyor. Rixos Hotels Markadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Başak Erel œRoyal Otel, İstanbul"un tarihindeki ilk otellerinden biri olması itibariyle özel ve tarihi dokuya sahip. İstanbul"daki ilk otel projemizin böyle bir binada olması bizleri çok mutlu ediyor. Bu projemizi İstanbul"da Rixos Elysium Suites Taksim ve Rixos Residences Bomonty"nin uzantısı olarak hayata geçiriyoruz dedi. ¢ EKONOMİ SERVİSİ

12 oteli işletiyor

şžirketten yapılan açıklamada, 2000 yılında kurulan Rixos Hotels"in, dünyanın en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden biri olduğu belirtildi. Açıklamada şöyle denildi: œAntalya merkezli grup, Türkiye, Hırvatistan, Kazakistan, Ukrayna ve Libya gibi farklı ülkelerde 7 lüks resort ile 5 şehir oteline sahip. Rixos otelleri bulundukları bölgelerde en özel konumlara sahip. Rixos Hotels, 12 tesisinde 6 bin çalışanıyla, geçmiş ile bugünü harmanlayarak yenilikçi bir misafir ağırlama yöntemi geliştirmiştir. Rixos villaları, modern ve elit bir biçimde döşenmiştir. Tüm Rixos otellerinde bir Türk hamamı ve spa hizmeti sunan Sağlık ve Spa Merkezi bulunuyor.
Star


Geri Dön