28 / 03 / 2024

Rixos Residences Bomonty, Aralık'ta satışta!

Rixos Residences Bomonty, Aralık'ta satışta!

Bugüne kadar turizm yatırımlarıyla adını duyuran Rixos grubu, İstanbul Bomonti'de rezidans işletecek



Rixos grubu, Bomonti'de Ayaydın Grup ve Merttaş'ın sahip olduğu 12 dönümlük arsa üzerinde İpek İnşaat ve Çakırkaya Yapı Ortak Girişimi'nin 200 milyon liralık yatırımla gerçekleştireceği Rixos Residences Bomonty projesinin pazarlama ve işletmeciliğini üstlendi. Projenin iç mimarlığını ise Çağlayan Tuğal yapıyor.
Aralık 2011'de tamamlanması hedeflenen ve 42 katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty'de 338 modüler süitin yanı sıra 6 adet de penthouse bulunacak. Proje kapsamında 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar çıkan daire alternatifleri bulunuyor. Projede, değişik katlarda 8 adet kat bahçesi yer alacak. Dış cephesi alüminyum panel cephe kaplama olacak projede, her süitte açılabilir pencere bulunacak.

Satış aralıkta başlayacak
Resepsiyon, güvenlik, temizlik, teknik servis, posta hizmetleri, housekeeping, concierge, VIP ulaşım hizmeti, oda servisi, özel günler için şef, uşak ve hizmetçi servisleri, çamaşır yıkama ve kuru temizleme hizmetleri, vale parking hizmetlerinin olacağı Rixos Residences Bomonty'de haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra 6 aydan uzun sürelik kiralama seçeneği de sunulacak. Ayrıca Rixos, dairenin boş kaldığı günlerde daireyi sahibi adına işletebilecek. Projede, 2 bin 500 metrekarelik spa alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masaj ve çok amaçlı açık spor alanı, kafe, restoran, kuaför, kuru temizleme hizmetleri de yer alacak. Daire sahipleri veya kiracılar bu hizmetlerden yüzde 25 indirimli faydalanacak. Örnek dairelerle satış ofisinin hazırlandığı projede satışların aralık ayı başında başlaması planlanıyor.
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Ayaydın'ın rezidansını Rixos işletecek

İpek İnşaat ve Çakırkaya Yapı Ortak Girişimi'nin yapacağı proje 42 katlı bir kulede 338 suit ve 6 penthouse daireden oluşacak.

 Rixos Hotels, Bomonti'de Ayaydın Group ve Merttaş'ın sahip olduğu 12 dönüm arazide 200 milyon dolarlık yatırımla yapılan rezidans projesini Rixos Residences Bomonti adıyla işletecek. İpek İnşaat ve Çakırkaya Yapı Ortak Girişimi'nin yapacağı proje 42 katlı bir kulede 338 suit ve 6 penthouse daireden oluşacak. Ayaydın Grubu daha önce Taşyapı ve Merttaş ortaklığıyla yapılan rezidans projesini geçtiğimiz aylarda Taşyapı'dan devralmıştı. Yatırım kapsamında büyüklükleri 84 metrekare ile 760 metrekare arasında değişecek daire seçenekleri yer alacak.

150 KİŞİ BEKLEME LİSTESİNDE
Projede yatırım amacıyla daire alanlar için Rixos Residences, haftalık, aylık ya da 6 aydan uzun dönemli kiralama da yapacak. Projede satışlar aralık ayı başında başlayacak. Örnek daire ve satış ofisinin hazırlandığı yatırımdan daire satın almak isteyen 150 kişi ise şimdiden bekleme listesi oluşturdu. Projenin iç mimarlığını ise Çağlayan Tuğal yapacak.
Sabah

Rixos, İstanbul'a 200 milyon liralık `Bomonty' ile girdi
 
Yurt içinde ve dışında 15 lüks oteli bulunan Rixos Grubu, 200 milyon liralık yatırımla gerçekleştirilecek "Rixos Residences Bomonty" projesinin pazarlama ve işletmeciliğini üstlendi.

Satışları aralık ayında başlayacak Rixos Rezidances Bomonty için `bekleme listesi'nin oluştuğu ve 150 kişinin sıraya girdiği belirtiliyor. 2011'in sonunda tamamlanması planlanan projenin örnek daireleri ve satış ofisi de hazırlandı. Satış süreci ise bayram sonrasında duyurulacak. Projede, `condo' sistemiyle daire sahiplerinin 6 aydan fazla sürelerde de kiralama imkanı bulunuyor.

Turizm ve inşaat yatırımlarıyla dikkat çeken ve Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince olan Rixos Grubu'nun pazarlama ve işletmeciliğini üstlendiği Rixos Residences Bomonty projesi, Ayaydın Grup ve Merttaş'ın sahip olduğu 12 dönümlük arsa üzerinde İpek İnşaat ve Çakırkaya Yapı Ortak Girişimi'nin 200 milyon TL'lik yatırımıyla gerçekleştirilecek. Daha önce KentPlus Ataşehir, KentPlus Kartal konut projelerini hayata geçiren İpek İnşaat'ın, Çakırkaya Yapı ile ortaklaşa yapacağı Rixos Residences Bomonty'nin, Aralık 2011'de tamamlanması hedefleniyor. Projenin iç mimarlığını ise Çağlayan Tuğal yapıyor.

6 ay kiralama imkanı

12 dönüm arazi üzerinde 42 katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty'de 338 modüler süit, stüdyo tipi daireler ve 6 adet penthouse yer alacak. Proje kapsamında 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar çıkacak farklı özelliğe sahip alternatifler bulunacak. Projede, değişik katlarda 8 adet kat bahçesi de yer alacak. Projede yatırımcılara daireleri kiralama şansı veren `condo' sistemi de uygulanacak. Haftalık ve aylık kiralamaların yanı sıra 6 aydan uzun süreli kiramala hizmeti de verilebilen Rixos Residences Bomonty'de yatırımcılar istedikleri zaman evlerini kullanırken, diğer günlerde de Rixos, daireleri kiraya verebilecek.

Bomonti'de hangi projeler bulunuyor

Bomonti'de inşasına başlanan Rixos Residences Bomonty'nin hemen yanı başında yer alan Piyale Paşa - Kağıthane tüneli ile E-5 ve TEM'e üç dakikada ulaşılıyor. Ocak ayında Dolmabahçe - Bomonti tünelinin de açılması planlanıyor.
Rixos Rezidances Bomonty kulesinin yanı başında Ant yapı tarafından inşa edilen AntHill'in iki kulesi, Sinpaş tarafından projelendirilen 2 kule, Tekfen tarafından proje aşamasında olan 1 kule ile Hofman tarafından inşasına başlanan bir başka proje bulunuyor.
Rıxos Rezidances Bomonty projesinin yanında bulunan Bomonti Bira Fabrikası'nda da IC GRUP tarafından 5 yıldızlı otel ve kongre merkezi projesi başlayacak. 
Hürriyet

Rixos İstanbul'a geliyor

Türkiye'nin en prestijli otel zinciri Rixos, İstanbul'a iddialı bir giriş yapıyor. Rixos, Ayaydın Grubu'yla Bomonti'de yapılacak yeni residence'ın işletmesi için anlaştı. Rixos Residences Bomonty 2011'de kapılarını açacak

Yurtiçi ve yurtdışında 12 ultra lüks oteliyle Türkiye'nin en önemli zinciri haline gelen Rixos, residence projesiyle İstanbul'a adım atıyor. Rixos, Bomonti'de Ayaydın Grup ve Merttaş'ın sahip olduğu 12 dönümlük arsa üzerinde, İpek İnşaat ve Çakırkaya Yapı Ortak Girişimi'nin 200 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştireceği Rixos Residences Bomonty projesinin pazarlama ve işletmeciliğini üstlendi. İpek İnşaat, daha önce KentPlus Ataşehir ve KentPlus Kartal konut projelerini hayata geçirmişti. Aralık 2011'de tamamlanması hedeflenen ve 42 katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty'de 338 modüler suit ve stüdyo tipi daireler yer alacak. Projede 6 adet de penthouse bulunuyor. Proje kapsamında 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar çıkacak farklı özelliğe sahip alternatifler olacak. Projede ayrıca değişik katlarda 8 adet kat bahçesi yer alıyor.

MOBİLYA VE BANYO İTALYA'DAN

İstanbul'un son dönemde en çok gelişen semtlerinden Bomonti'nin çehresini konfor, lüks ve modernizm ile zenginleştirecek Rixos Residences Bomonty'nin dairelerinde, Rixos standartlarında A sınıfı öncü markaların ürünleri kullanılacak. Projenin iç mimarlığını sektörün ünlü isimlerinden Çağlayan Tuğal yapıyor. Dış cephesi alüminyum panel cephe kaplama olacak projede, her suitte açılabilir pencere bulunacak. Rixos Residences Bomonty'nin 334 bağımsız bölümünde de dünyanın en ünlü ve prestijli markalarının ürünleri kullanılıyor. Mutfaklar, İtalya'nın en prestijli markası olan SCIC markası ile donatılıyor.  Banyo dolapları yine İtalya'nın en ünlü markası olan Punto Tre olacak. Dairelerin hiçbir yerinde seramik kullanılmıyor. Giriş, koridor ve tüm ıslak zeminlerde en kaliteli Bursa beji mermeri kullanılıyor.

RIXOS HİZMETİ VERİLECEK

Rixos Residences Bomonty'de kısa ve uzun süreli konaklamalar Rixos standartlarındaki tüm hizmetleri de beraberinde getirecek. Resepsiyon, güvenlik, temizlik, teknik servis ve posta hizmetlerinin yanı sıra housekeeping, concierge, VIP ulaşım hizmeti, oda servisi, özel günler için şef, uşak ve hizmetçi servisleri, çamaşır yıkama ve kuru temizleme hizmetleri, vale parking hizmetleri bulunuyor. Haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra 6 aydan uzun sürelik kiralamalar için de seçeneklerin sunulacağı Rixos Residences Bomonty'de kiralama hizmetinin yatırımcılar için de çok iyi bir fırsat olacağı belirtiliyor. Çünkü daire sahibi dairesinde istediği gün ve ay oturabilirken, diğer günlerde istenirse Rixos tarafından kiraya verilecek. Projede 2 bin 500 metrekarelik spa alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masaj ve açık spor alanı, kafe, restoran, kuaför hizmetleri de yer alıyor. Daire sahipleri veya kiracıları bu hizmetlerden yüzde 25 indirimli faydalanacak.


Bomonti İstanbul'da yükselen değer oldu

İstanbul'un merkezinde yer alan Bomonti son dönemde art arta başlatılan projelerle dikkat çekiyor. Rixos Residences Bomonty kulesinin yanında AntHill tarafından yapılmakta olan iki kule, Simpaş tarafından projelendirilen iki kule ve Tekfen tarafından da proje aşamasında olan bir kule ile Hofman tarafından inşasına başlanan bir başka proje bulunuyor. Rixos Residences Bomonty projesinin yanı başında bulunan Bomonti Bira Fabrikası arazisinde IC Grup tarafından yapılacak olan 5 yıldızlı otel ve kongre merkezi projesi hayata geçiriliyor. Ayrıca Mimar Sinan Üniversitesi'nin kampüsü yer alıyor.

Satışlar gelecek ay başlıyor şimdiden 150 müşteri var

o Rixos Rezidences Bomonty'de örnek daireler ve satış ofisi hazır. Satışlar için daha şimdiden `bekleme listesi' oluştu. Projeden yer almak isteyen 150 dolayında isim daha şimdiden sıraya girdi. Satış sürecinin, Rixos Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Ayaydın Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve İpek İnşaat-Çakırkaya Ortak Girişim Grubu adına Yakup Eyüpoğlu'nun bayram sonrası düzenleyecekleri bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulması planlanıyor.

12 otel işletiyor

Rixos Tekirova

Rixos Premium Belek

Rixos Premium Bodrum

Rixos Konya

Rixos Grand  Ankara 

Rixos Sungate

Rixos Lares

Rixos Beldibi

Rixos President Astana

Rixos Prykarpattya Ukrayna

Rixos Libertas Dubrovnik Hırvatistan

Rixos Almaty Kazakistan

Ottoman Palace by Rixos Dubai (2010)

Rixos Marina West Bahrain (2010)
Star

Rixos'un İstanbul rezidansına şimdiden 150 kişi isim yazdırdı
  
Lüks otelleriyle tanınan Rixos Grubu, İstanbul Şişli'deki 'Rixos Residence Bomonty' projesini gelecek yıl bitirecek. 42 katlı kuleden yer almak isteyen 150 kişi bugünden bekleme listesinde

KAZAKİSTAN, Türkmenistan, Avusturya, Hırvatistan ve Dubai'de büyük çaplı inşaat ve otel yatırımlarına imza atan işadamı Fettah Tamince'ye ait Rixos Grubu, İstanbul Bomonti'de 'Rixos Residence Bomonty' projesini hayata geçiriyor. Proje, Ayaydın Grup ve Merttaş'ın sahip olduğu 12 dönümlük arsa üzerinde İpek İnşaat-Çakırkaya Yapı Ortak Girişimi Grubu'nun 200 milyon TL'lik yatırımıyla gerçekleşecek. Aralık 2011'de tamamlanması hedeflenen ve 12 dönüm arazi üzerinde 42  katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty'de stüdyo tipi dairelerin yanı sıra 338 modüler süit ve 6 adet penthouse (çatı katı) bulunuyor. Proje kapsamında 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar çıkacak farklı özelliğe sahip alternatifler var. Rixos Rezidances Bomoty'de örnek daireler ve satış ofisi hazır. Satışlar için daha şimdiden 'Bekleme listesi' oluştu. Projeden yer almak isteyen 150 dolayında isim sırada.

İster oturun ister Rixos'la kiraya verin
RİXOS Residences Bomonty'den yer almak isteyenlere iyi bir yatırım imkanı sunuluyor. Projeden ev alanlar lüks standartlardaki tüm hizmetleri de satın almış olacak. Resepsiyon, güvenlik, temizlik, teknik servis ve posta hizmetlerinin yanı sıra housekeeping, concierge, VIP ulaşım, oda servisi, uşak ve hizmetçi servisleri ve vale parking hizmetleri veriliyor. Ama evde oturmayanlar dilerlerse haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra 6 aydan uzun süreli kiralamalar da yapabilecek. Yani dairenizde oturmadığınız kısa ya da uzun dönemlerde, Rixos sizin adınıza evinizi kiraya verebilecek.

En pahalı malzeme kullanılıyor
l PROJENİN iç tasarımını ünlü mimar Çağlayan Tuğal yapıyor.
l MUTFAKLAR, İtalya'nın en prestijli markası olan SCİC.
l TÜM dairelerin banyo dolapları lüks 'Punto Tre' marka.
l GİRİŞ, koridor ve tüm ıslak zeminler 'Bursa beji' mermeri.
l l2 BİN 500 metrekarelik SPA, açık- kapalı yüzme havuzları var.
l PROJEDE değişik katlarda 8 ayrı kat bahçesi de yer alıyor.
Akşam

200 Milyon dolarlık lüks yatırım

Rixos `Bomonty Residences' ile İstanbul'a geliyor

İstanbul'a "Rixos Residences Bomonty" projesiyle 2011'de gelecek olan Rixos Grubu; 200 milyon dolarlık yatırımla lüks, konfor ve modernizmi buluşturacak

Ekim ayında Kazakistan'da hizmete açtığı ikinci oteli olan Rixos Almaty ile toplamda 15 otele ulaşan ayrıca Kazakistan, Türkmenistan, Avusturya, Hırvatistan ve Dubai'de büyük çaplı inşaat yatırımlarına imza atan Rixos Grubu, İstanbul'un merkezi Bomonti'de Ayaydın Grup ve Merttaş'ın sahip olduğu 12 dönümlük arsa üzerinde İpek İnşaat ve Çakırkaya Yapı Ortak Girişimi'nin 200 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştireceği Rixos Residences Bomonty projesinin pazarlama ve işletmeciliğini üstlendi.

Daha önce KentPlus Ataşehir, KentPlus Kartal konut projeleri ile adından övgüyle söz ettiren İpek İnşaat, Çakırkaya Yapı ile ortaklaşa oluşturduğu yapı inşaat sektöründeki kalite çıtasını en üst seviyeye çıkarıyor.

42 katlı olacak

Aralık 2011'de tamamlanması hedeflenen ve 12 dönüm arazi üzerinde 42 katlı bir kule olarak tasarlanan ve daha ziyade stüdyo tipi dairelerin yer aldığı Rixos Residences Bomonty'de 338 modüler süit, 6 adet de penthouse bulunuyor. Proje kapsamında 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar çıkacak farklı özelliğe sahip alternatifler bulunuyor. Projede, değişik katlarda 8 adet kat bahçesi yer alıyor.

Mutfağıyla fethedecek

Rixos Residences Bomonty'nin dairelerinde, Rixos standartlarında A sınıfı öncü markaların ürünleri kullanılacak. Projenin iç mimarlığını sektörde pek çok başarıya imza atmış olan Çağlayan Tuğal yapıyor. Dış cephesi alüminyum panel cephe kaplama olacak projede, her süitte açılabilir pencere bulunacak.

Rixos Residences Bomonty'nin 334 bağımsız bölümünde de dünyanın en ünlü ve prestijli markalarının ürünleri kullanılıyor. Mutfaklar, İtalya'nın en prestijli markası olan SCİC markası ile hazırlanıyor.

SCİC'ın mutfak dolapları kalitesi, kadınların en çok arzu ettiği markalardaki beyaz eşya ile donatılıyor. Banyo dolapları aynı şekilde İtalya'nın en ünlü markası olan "Punto Tre" adını taşıyor.

Dairelerin hiçbir yerinde seramik kullanılmıyor. Giriş, koridor ve tüm ıslak zeminlerde en kaliteli Bursa beji mermerleri kullanılıyor. Rixos Residences Bomonty'de kısa ve uzun süreli konaklamalar Rixos standartlarındaki hizmetleri de beraberinde getirecek. Resepsiyon, güvenlik, temizlik, teknik servis ve posta hizmetlerinin yanı sıra housekeeping, concierge, VIP ulaşım hizmeti, oda servisi, özel günler için şef, uşak ve hizmetçi servisleri, çamaşır yıkama ve kuru temizleme hizmetleri, vale parking hizmetleri bulunacak.

Kiralama da yapılacak

Haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra 6 aydan uzun süreli kiralamalar için de seçeneklerin sunulacağı Rixos Residences Bomonty'de kiralama hizmeti yatırımcılar için çok iyi bir fırsat da veriyor. Dairenizde istediğiniz gün ve ay oturuyorsunuz, diğer günlerde de Rixos dairenizi sizin adınıza kiraya veriyor.

Örnek daireler hazır, 150 kişilik bekleme listesi var

RIXOS Residences Bomoty'de örnek daireler ve satış ofisi hazır. Satışlar için şimdiden "bekleme listesi" oluştu. Projeden yer almak isteyen 150 dolayında isim daha şimdiden sırada. Satış sürecinin Rixsos Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Ayaydın Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve İpek İnşaat-Çakırkaya Ortak Girişim Grubu adına Yakup Eyüpoğlu'nun bayram sonrası düzenleyecekleri bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulması planlanıyor.

2.500 m2'lik SPA'yı Rixos Health Club işletecek

uluslararasI arenada bir marka haline gelen Rixos Otelleri'nin konforunu Bomonti'ye getiren residence projesinde, Rixos Health Clup tarafından işletilecek 2 bin 500 metrekarelik SPA , açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masaj ve çok amaçlı açık spor alanı, kafe, restoran, kuaför, kuru temizleme hizmetleri de yer alıyor. Daire sahipleri veya kiracıları söz konusu bu hizmetlerden yüzde 25 oranında indirimli faydalanacak.

E-5 ve TEM'e 3 dakikada ulaşım imkanı

İstanbul'un en merkezi ve kolay ulaşılabilir semtlerinden Bomonti'de inşaatına başlanan Rixos Residences Bomonty'nin yanında yer alan ve trafiğe açılan Piyale Paşa-Kağıthane tüneli şehir trafiğine girmeden E-5 ve TEM'e ulaşım süresini 3 dakikaya indiriyor. Ocak'ta açılması planlanan Dolmabahçe-Bomonti Tüneli ile 2 dakikada Dolmabahçe üzerinden Boğaz'a inilebilecek, Taksim ve Nişantaşı'na şehir trafiğine girmeden 4 dakikada ulaşabilmek mümkün olacak.

İstanbul'un yeni trendi

Rixos Residences Bomonty kulesine ev sahipliği yapacak olan Bomonti'ye başka gruplar da yatırım yapıyor. Rixos'un yanında AntHill tarafından yapılmakta olan 2 kule, Simpaş tarafından projelendirilen 2 kule ve Tekfen tarafından da proje aşamasında olan 1 kule projesi var. Bomoti Bira Fabrikası da IC GRUP tarafından 5 yıldızlı otel ve kongre merkezi olarak projelendirildi. Mimar Sinan Üniversitesi'nin kampüsü de Bomonti'de yer alacak.
Vatan


Geri Dön