26 / 04 / 2024

Rixos Residences Bomonty'de 2. etap satışa çıktı!

Rixos Residences Bomonty'de 2. etap satışa çıktı!

Rixos Residences Bomonty'de bu hafta sonu 85 dairelik ikinci etap süitlerin satışa çıkarılması kararlaştırıldı



2011 yılında İstanbul'un kalbi Şişli Bomonti'de kapılarını açacak olan "Rixos Residences Bomonty" satışa çıkardığı 85 süit daireye gelen yoğun alım teklifleri karşısında 105 süit daire çok kısa süre içinde  satıldı.  Birinci etabının tamamı satılınca gelen yoğun talepler karşısında bu hafta sonu 85 dairelik ikinci etap süitler de satışa çıkarılması kararlaştırıldı. Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamimce, Ayaydın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve İpek Çakırkaya Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Eyyüboğlu, "Rixos Residences Bomonty" ile refah ve huzur içinde bir yaşam sunma ve yatırımcılar için sürekli gelir getiren bu proje için güç birliği yapıyor.
 
Rixos Grubu, İstanbul'un merkezi Bomonti'de Ayaydın Grup ve İpek-Çakırkaya Ortak Girişim grubu ile 12 dönümlük arsa üzerinde gerçekleştireceği Rixos Residences Bomonty projesi ile İstanbul'a adım atıyor.
 
2011 sonbaharında tamamlanması hedeflenen ve 12 dönüm arazi üzerinde 42  katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty'de 338 modüler süit, daha ziyade stüdyo tipi dairelerin yer aldığı projede  6 adet de penthouse bulunuyor. Proje kapsamında 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar çıkacak farklı özelliğe sahip alternatifler bulunuyor. Projede, değişik katlarda 8 adet kat bahçesi yer almaktadır.
 
Bomonti kaliteli yaşamın yeni adresi
İstanbul'un son dönemde en çok gelişen semtlerinden Bomonti'nin çehresini konfor, lüks ve modernizm ile zenginleştirecek Rixos Residences Bomonty'nin dairelerinde, Rixos standartlarında A sınıfı öncü markaların ürünleri kullanılacak.  Projenin iç mimarlığını sektörde pek çok başarıya imza atmış olan Çağlayan Tuğal yapıyor. Dış cephesi alüminyum panel cephe kaplama olacak projede, her süitte açılabilir pencere bulunacak.
 
Hanımların hayallerini süsleyen mutfaklar
Rıxos Rezidances Bomonty'nın 334 bağımsız bölümünde de dünyanın en ünlü ve prestijli markalarının ürünleri kullanılıyor. Mutfaklar, İtalya'nın en prestijli markası olan SCİC markası ile donatılıyor. SCİC'ın mutfak dolapları kalitesi, hanımların en çok arzu ettiği markalardaki beyaz eşya ile donatılıyor. Banyo dolapları aynı şekilde İtalya'nın en ünlü markası olan "Punto Tre" adını taşıyor.
Dairelerin hiçbir yerinde seramik kullanılmıyor. Giriş, koridor ve tüm ıslak zeminler en kaliteli Bursa beji mermerleri kullanılmaktadır.
 
Dairenizde ister oturun, ister Rıxos sizin adınıza işletsin  
Rixos Residences Bomonty'de kısa ve uzun süreli konaklamalar Rixos standartlarındaki tüm hizmetleri de beraberinde getirecek. Resepsiyon, güvenlik, temizlik, teknik servis ve posta hizmetlerinin yanı sıra housekeeping, concierge, VIP ulaşım hizmeti, oda servisi, özel günler için şef, uşak ve hizmetçi servisleri, çamaşır yıkama ve kuru temizleme hizmetleri, vale parking hizmetleri bulunmaktadır.
 
Haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra 6 aydan uzun sürelik kiralamalar için de seçeneklerin sunulacağı Rixos Residences Bomonty'de kiralama hizmeti yatırımcılar için çok iyi bır fırsat. Dairenizde istediğiniz gün ve ay oturuyorsunuz, diğer günlerde de Dünyanın her tarafından önemli bir müşteri portföyüne sahip RIXOS markası,  dairenizi sizin adınıza kiraya veriyor.
 
İster spora gidin isterseniz Spa'ya
Bomonti'ye; uluslararası arenada bir marka haline gelen Rixos Otelleri'nin konforunu getiren residence projesinde, Rıxsos healt clup tarafından işletilecek 2 bin 500 metrekarelik spa alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masaj ve çok amaçlı açık spor alanı, kafe, restoran, kuaför, kuru temizleme hizmetleri de yer alıyor. Daire sahipleri veya kiracıları bu hizmetlerden yüzde 25 oranında indirimli faydalanacak.
 
Piyalepaşa tüneli ile Taksim 1.5 dakika
İnşaatın tamamı bitmiş olan açılış için gün sayan Piyalepaşa-Kağıthane tüneli ile Taksim-Nişantaşına gitmek isteyenler şehir trafiğine girmeden 1.5 dakika sonra ister taksim, ister Nişantaşında olacak. Diğer taraftan 3 dakika içinde E-5 veya TEM otoyolu ile ister Boğaz'a, ister havalimanına ister Kadıköy istikametine aynı şekilde ulaşma imkanına kavuşacak.
 
İnşaat yükselirken, dış cephe de giydiriliyor
"Rixos Residences Bomonty" inşaatı dünyanın en son teknolojisi ile  yer altında 10, yer üstünde 23 katı tamamlanan binada, aynı anda alt kattan başlanarak dış cephe de giydirilmeye başlandı. Dünyanın en son teknoloji ile sürdürülen bu çalışma dünyada ender gökdelenlerde var.

0212 444 13 28
www.rixosbomonty.com



Tebernüş Kireçci

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Talep beklentileri aştı satışta ikinci perde açıldı
Şişli'nin en iddialı projelerinden biri olarak temeli atılan ve bugüne kadar 23 katı tamamlanan Rixos Bomonti'de ikinci etap satışları başlıyor
Bomonti, son yıllarda özellikle prestijli projeleriyle dikkat çekmeye başladı. Bunlardan biri de geçen yıla kadar turizm yatırımlarıyla adını duyuran Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Ayaydın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve İpek  İnşaat ÇakırkayaYönetim Kurulu Başkanı Yakup Eyyüboğlu'nun işbirliğiyle projelendirilen Rixos Residences Bomonti oldu.
Yapılan açıklamaya göre, geçen yıl yapılan bu işbirliği sonucunda 12 dönüm arazi üzerinde 42 katlı bir kulede 338 modüler suit ve 6 penthouse olarak tasarlanan proje, yoğun bir talep görüyor.  İlk etapta 85'lik paketler halinde satışı tamamlamayı planlayan proje ekibi, Kasım 2009 ile Ocak 2010 arasında planlananın üzerine çıkarak 105 adetlik satışa ulaştı. Rixos Residences yönetimi, şimdi ikinci 85 adetlik paketin satışına başlıyor.
Rixos Residences Bomonti'de  dairelerin büyüklükleri 85 ile 750 metrekare arasında değişiyor. Belirlenen fiyat ise 360 bin dolar ile 5 milyon dolar aralığında.

Cephe giyinmeye başladı
Öte yandan, bu yıl sonunda inşaatı tamamlanması planlanan projede inşaat teknikleri açısından en son teknolojilerden biri kullanılıyor.  Projenin şu anda yeraltında 10, yerüstünde 23 katı tamamlanmış du umda.  Bu çalışmalar sürerken, aynı anda alt kattan başlanarak dış cephenin de giydirilmesine başlanmış durumda.
MUTFAKLAR İTALYA'DAN, ISLAK ZEMİNLER BURSA'DAN
Rixos Recidences Bomonti'den yapılan açıklamada, kullanılan malzemelerde son derece ince seçimlerde bulunulduğuna dikkat çekildi. Açıklamada iç mimarlığını bugüne kadar pek çok başarılı projeye imza atan Çağlayan Tuğal'ın yaptığı projenin bütününde A sınıf öncü markaların ürünlerinin kullanılacağının altı çizildi. Projenin mutfakları için ise seçim yapılmış durumda. Rixos Residences Bomonty'nın tüm mutfakları için İtalya'nın en prestijli markası olarak nitelendirilen SCIC markası tercih edildi. Projenin banyo dolaplarında ise yine İtalya'nın en ünlü markalarından Punto Tre seçildi. Bu arada dairelerin hiçbir yerinde seramik kullanılmamasına özen gösterildi. Giriş, koridor ve tüm ıslak zeminlerde Bursa beji mermerler kullanılıyor.

RİXOS KİRAYA VERİP KAZANDIRACAK
Rixos Recidences Bomonti, pek çok açıdan oldukça iddialı bir proje. Fettah Tamince, Yalçın Ayaydın ve Yakıp Eyyüboğlu'nu bir araya getiren bu projede yatırımcılar açısından en cazip özelliklerden birisi, suitlerin haftalık, aylık ve 6 aydan uzun süre Rixos tarafından kiralanabilecek olması.
Rixos'un kiralama hizmeti verirken turizm tecrübesi nedeniyle dünyanın her tarafındaki portföyünden yararlanabilecek olması ise bir diğer önemli avantaj olarak ortaya çıkıyor.

TAKSİM'E, TRAFİĞE KARIŞMADAN
Projeyi cazip kılan bir diğer unsur ise bulunduğu konum. Rixos Recidences, yakında açılacak olan Piyalepaşa-Kağıthane tüneline yakın bir mesafede bulunuyor. Bu tünel, verilen bilgilere göre, Taksim-Nişantaşı'na gidişi, şehir trafiğine girmeden 1.5 dakikaya kadar düşürecek. Yine, verilen bilgilere göre, E-5, TEM Otoyolu ve Boğaz ve Kadıköy'e ulaşım da projenin konumu nedeniyle dakikalar içinde gerçekleştirilebilecek.

HİZMETLER YÜZDE 25 İNDİRİMLİ
Proje, rezidans hizmetleri açısından da oldukça iddialı. Housekeeping, concierge, VIP ulaşım hizmeti, oda servisi, özel günler için şef ve uşak bunlardan bazıları. Rixos Health Clup tarafından işletilecek olan 2 bin 500 metrekarelik spa alanı da projenin sosyal donatı ve hizmetler açısından iddialı olduğu bir diğer nokta. Daire sahipleri veya kiracıları bu hizmetlerden yüzde 25 oranında indirimli faydalanacak.
Tebernüş Kireçci

Rixos Bomonty'de satışlar başlıyor
2011 yılında İstanbul'da Şişli Bomonti'de kapılarını açacak olan Rixos Residences Bomonty satışa çıkardığı süit daireler satışa çıktı.

2011 sonbaharında tamamlanması hedeflenen ve 12 dönüm arazi üzerinde 42 katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty'de 338 modüler süit, daha ziyade stüdyo tipi dairelerin yer aldığı projede 6 adet de penthouse bulunuyor. Proje kapsamında 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar çıkacak farklı özelliğe sahip alternatifler bulunuyor. Projede, değişik katlarda 8 adet kat bahçesi yer almaktadır.
Hürriyet

Rixos Bomonty'de 2. etap satışlar başladı
RIXOS Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamimce, Ayaydın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve İpek Çakırkaya Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Eyyüboğlu'nun birlikte yürüttüğü Rixos Residences Bomonty projesinde ikinci etap satışları başladı. 2011 sonbaharında tamamlanması hedeflenen ve 12 dönüm arazi üzerinde 42  katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty'de 338 modüler süit, daha ziyade stüdyo tipi dairelerin yer aldığı projede  6 adet de penthouse bulunuyor. Proje kapsamında 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar çıkacak farklı özelliğe sahip alternatifler yer alırken, değişik katlarda 8 adet kat bahçesi planlanıyor. Haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra 6 aydan uzun sürelik kiralamalar için de seçeneklerin sunulacağı Rixos Residences Bomonty'de ev sahipleri dairelerinde istediği kadar oturabilecek, diğer günlerde de Rixos ev sahibi adına daireyi kiraya verebilecek.
Akşam

Rixos Bomonty'de ikinci etap süitler satışa çıktı 
Gelecek yıl Şişli Bomonti'de kapılarını açacak olan Rixos Residences Bomonty'de 105 süit daire kısa sürede satıldı. Yoğun talep üzerine 85 dairelik ikinci etap süitler de satışa çıktı

Lüks otelciliğin en önemli temsilcilerinden Rixos Grubu, İstanbul'un merkezi Bomonti'de Ayaydın Grup ve İpek-Çakırkaya Ortak Girişim grubu ile gerçekleştireceği Rixos Residences Bomonty projesi ile İstanbul'a adım atıyor. 2011 yılında İstanbul'un kalbi Şişli Bomonti'de kapılarını açacak olan Rixos Residences Bomonty satışa çıkardığı 85 süit kısa sürede satıldı. 20 süit daire daha satışa çıkarıldı ve satılan süit sayısı 105'e ulaştı. Birinci etabının tamamı satılınca gelen yoğun talepler karşısında 85 dairelik ikinci etap süitlerin de satışa çıkarılması kararlaştırıldı.

42 KATLI KULE İNŞA EDİLİYOR
Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Ayaydın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve İpek Çakırkaya Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Eyyüboğlu, `Rixos Residences Bomonty' ile yatırımcılar için sürekli gelir getiren bu proje için güç birliği yapıyor. 12 dönüm arazi üzerinde 42  katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty'de 338 modüler süit, stüdyo tipi daireler ve 6 adet de penthouse bulunuyor. Proje 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar çıkan farklı özellikleri bulunan alternatiflere sahip. Rixos Otelleri'nin konforunu getiren residence projesinde, Rixos Healt Club tarafından işletilecek 2 bin 500 metrekarelik spa alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masaj ve çok amaçlı açık spor alanı, kafe, restoran, kuaför, kuru temizleme hizmetleri de bulunuyor. Daire sahipleri veya kiracıları bu hizmetlerden yüzde 25 oranında indirimli faydalanabilecek.

Dünya markaları kullanıldı
Rixos Residences Bomonty'nin dairelerinde, öncü markaların ürünleri kullanılıyor. Projenin iç mimarlığını pek çok başarıya imza atmış olan Çağlayan Tuğal yapıyor. Dış cephesi alüminyum panel cephe kaplama olacak projede, her süitte açılabilir pencere bulunacak. Mutfaklar, İtalya'nın en prestijli markası olan SCIC ile donatılıyor. Banyo dolapları da  İtalya'nın en ünlü markası olan Punto Tre. 

1.5 dakikada Taksim
Açılış için gün sayan Piyalepaşa-Kağıthane tüneli ile Taksim-Nişantaşı'na gitmek isteyenler şehir trafiğine girmeden 1.5 dakika sonra ister Taksim, ister Nişantaşı'nda olabilecek. Öte yandan 3 dakika içinde E-5 veya TEM otoyolu ile Boğaz'a, havalimanına veya Kadıköy istikametine aynı şekilde ulaşma imkanı olacak. 
Star


Geri Dön