24 / 04 / 2024

Rıza Büyükuğur'un gelecek planı organik bir restoran

Rıza Büyükuğur'un gelecek planı organik bir restoran

Mekanlarında organik ürünler kullanmaya çalıştıklarını söyleyen İstanbul Doors Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Büyükuğur, “Hatta, bir organik restoran açmayı da planlıyoruz” dedi



Mekanlarında organik ürünler kullanmaya çalıştıklarını söyleyen İstanbul Doors Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Büyükuğur, “Hatta, bir organik restoran açmayı da planlıyoruz” dedi. Kendi sektörlerini yurtdışı örneklerle karşılaştırdıklarında korkulacak bir durumdan söz edilemeyeceğini vurgulayan Büyükuğur, “Biz büyümeye devam edeceğiz. 2020’ye giderken daha büyük oynamaya başlayacağız. En iyisini yapacağımıza eminim” diye konuştu. Bundan beş yıl önce yabancı müşteri oranlarının yüzde 5-10’u geçmediğini kaydeden Büyükuğur, “Bu oran artmaya başladı. Zuma ile ortaklık yaptık. Zuma’nın yönetimi İstanbul’da gösterdiğimiz başarıya inanamadı” dedi.

İnternetin kendi sektörleri için avantajlı hale geleceğine inandığını ifade eden  Büyükuğur, “Bizim hayalimiz işimizde büyümek. Yurtdışında marka olmak istiyoruz. Bunun için de bürokratik desteğe ihtiyacımız var” diye konuştu.
Milliyet


Geri Dön