19 / 04 / 2024

Rize Şimal AVM'de çalışmalar sürüyor!

Rize Şimal AVM'de çalışmalar sürüyor!

İnşaat çalışmaları devam eden Rize Şimal AVM'nin bölgeye değer katması bekleniyor. AK PARTİ Rize Milletvekili Hasan Karal AVM ile ilgili olarak; "Rize alışveriş merkezi ile anlık uğranılan yer olmaktan çıkacak" dedi.  



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre AK PARTİ Rize Milletvekili Hasan Karal, Rizede yapımı devam eden Rize alışveriş merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karala ziyaretinde Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu eşlik etti.

 

İnşaat çalışmaları hızla devam eden Rize Şimal AVM'nin Rize'nin sosyal ve kültürel anlamda çehresini değiştirmesi öngörülüyor. 

 

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal projenin şehre kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek ''Artık Rize gelip geçilen veya anlık uğranılan bir şehir olmaktan çıkacak. Bundan en büyük pay şunda içinde bulunduğumuz Rize AVM sayesinde olacak. Çünkü buraya Türkiyenin ve dünyanın önemli markaları gelecek. Ticaretin merkezi il dışından gelecek yerli ve yabancı turistlerle ve bölge insanının rağbetiyle Rize olacak. Bu projeden elbette ki yerli esnafımız da faydalanacaktır'' dedi.


Rize Yatırım A.Şye ait arsa üzerinde yapılacak olan projenin detaylarıyla ilgili bilgiler veren Karal, şunları dedi:

"Rizelilerin alın teri ve emeği sayesinde yeni bir değer kazanıyor. Rize Havalimanı projesiyle birlikte il merkezinde Rizeyi Türkiyenin merkezine daha da yaklaştıracak yepyeni bir proje yükseliyor. Rizenin ilk ve tek AVM ve rezidans kompleksi Rize Şimal AVM 30 Bin metrekarelik alanda yapılıyor. Hepsi birbirinden lüks ve konforlu 542 konut yer alacak. Üstelik stüdyodan 4+1'e kadar birçok seçenek yer alacak. Bu dairelerin için ayrılmış 1512 araçlık otopark yapılıyor. Alışverişi bir keyif haline getirecek olan AVMsi ise 150 mağazası ile Rizelileridünyanın önde gelen markalarıyla buluşturacak. Son teknoloji ile donatılmış 11 sinema salonu ve 13 restoran olacak.

 

Özel tasarlanmış mimarisi ve peyzajıyla Rizenin doğal güzelliklerine ve çay bahçelerine uyum sağlayacak olan Rize şimal AVM sadece rezidans sakinlerinin değil tüm Rizelilerin yaşamına renk katacağını sözlerine ekleyen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Rizelilerin sosyal yaşamdan bekletinlerine cevap verecek olan Rize Şimal AVM, Rizenin geleceğe açılan kapısı olacaktır'' ifadelerini kullandı.


Geri Dön