25 / 04 / 2024

Rönesans Holding Nijerya'daki projelerini hızlandırdı!

Rönesans Holding Nijerya'daki projelerini hızlandırdı!

Dünyada 20 ülkede faaliyetlerini sürdüren Rönesans Holding'in Ortadoğu ve Afrika'daki faaliyetlerini üstlenen Rönesans MEA İnşaat, hedef pazar ilan ettiği ülkelerdeki projelere hız verdi.



Nijerya'daki ilk projesi olan Sheraton Four Points Oteli'ni 16 ayda tamamlayan Rönesans MEA İnşaat, aynı ülkenin Lagos, Abuja, Port Harcourt şehirlerindeki otel ve AVM projelerini üstlenmeye hazırlanıyor. 


Yerel istihdama katkı 

Nijerya'nın AkwaIbom eyaletindeki IkotEkpene şehrinde inşa edilen Sheraton Four Points Oteli'nin açılışına Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari, Nijeryalı Bakanlar ve Federal PIükümet Senatörü de katıldı.  Rönesans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özsüt, şunları söyledi: "Projeyi yaklaşık 16 ay gibi kısa bir sürede anahtar teslim olarak tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Projenin yüzde 80'ini yerel istihdamla tamamladık. Yerel istihdama sağladığımız katkı, yarattığımız iş potansiyeli, kalite ve hızımız nedeniyle Nijerya yetkilileri memnuniyetlerini paylaştı. Rönesans MEA İnşaat olarak Afrika'da yeni projelerle yolumuza devam edeceğiz." 


Milliyet




Geri Dön