23 / 04 / 2024

Rönesans Holding proje yarışması KSÜ öğrencilerine tanıtıldı!

Rönesans Holding proje yarışması KSÜ öğrencilerine tanıtıldı!

RÖNESANS Holding tarafından üniversiteler arasında "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" sloganıyla düzenlenen proje yarışması. Kahramanmaraş Sütçü imam Üniversitesi (KSÜ) öğrencilerine tanıtıldı...



RÖNESANS Holding tarafından üniversiteler arasında "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" sloganıyla düzenlenen proje yarışması. Kahramanmaraş Sütçü imam Üniversitesi (KSÜ) öğrencilerine tanıtıldı. Gençlerin, "sürdürülebilirlik" ve "çevre dostu sistemler" konularındaki yenilikçi fikirlerini, projeye dönüştürmelerine olanak tanımak amacıyla düzenlenen yanşmaya KSÜ'lü öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 

Rönesans Holding yöneticilerinden Dr. Onur B. Tokdemir, öğrencilere. "Yeşil Bina ve Çevre Dostu Sistemler" ile yarışmanın amacını ve Rönesans Holding'in deneyimlerini içeren sunum yaptı. Tokdemir sunumunda. "Yeşil bina; daha iyi arazi yerleşimi, tasarım, inşaat, işletme, bakım ve onarım süreçleriyle, enerji, su ve malzemelerin etkin kullanılmasıyla binaların insan ve çevre sağlığına olan olumsuz etkisinin azaltılmasını sağlayarak, bina etkinliğinin artırılmasıyla gerçekleştirilen yapılardır" dedi. 


Hürriyet Ek


Geri Dön