25 / 04 / 2024

RSG İç Mimarlık European Property Awards'ta ödül aldı!

RSG İç Mimarlık European Property Awards'ta ödül aldı!

RSG İç Mimarlık, 14 Ekim'de Londra'da düzenlenen European Property Awards 2014'te Highly Commended ödülüne layık görüldü. RSG İç Mimarlık yarışmaya 'Kalekent Satış Ofisi' projesiyle katıldı..



RSG İç Mimarlık, 14 Ekim'de Londra'da düzenlenen European Property Awards 2014'te Highly Commended ödülüne layık görüldü. Avrupa'daki ticari ve konut alanındaki yenilikçi projelerin değerlendirmeye tabi tutulduğu organizasyona RSG İç Mimarlık, Günyuzü İnşaat ve Liv Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen 1471 dairelik konut grubu için tasarlanan 'Kalekent Satış Ofisi' projesiyle katıldı. Dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden biri kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards) bölgesel yarışması olan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (European Property Awards), geleneksel olarak her sene Londra'da düzenleniyor. 


ÖNEMLİ PROJELERDE İMZASI VAR 

Semih Güven tarafından 2002'de kurulan RSG Iç Mimarlık, konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekanlar, sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projelerini profesyonel bir mimari kadro ile yürütüyor. 2007 yılında Didem Güvenin ortaklığı ile mesleki pratiğine devam eden RSG İç Mimarlık, merkezi  İzmir  olmak üzere İstanbul ofisinde de hizmet veriyor. 


Hürriyet Gazetesi Ege Eki 


Geri Dön