29 / 03 / 2024

Rus oligarkların kara paraları nerede saklanıyor? 

Rus oligarkların kara paraları nerede saklanıyor? 

Dünya genelindeki ülkeler Rus patronların servetlerini belirlemek amacıyla harekete geçti. Peki dünyada ne kadar Rus 'kara parası' bulunuyor? Rus oligarkların kara paraları nerede saklanıyor? İşte ayrıntılar...



Kuruluşun 2020 yılı raporu, bu tutarın dörtte birinin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve yakın ortakları, "oligarklar" şeklinde belirtilen zengin Ruslarca kontrol altına alındığını öngörüyor.

Raporda, "Bu para, Kremlin tarafından casusluk, terörizm, endüstriyel casusluk, rüşvet, siyasi manipülasyon, dezenformasyon ve diğer birçok kötü amaç için kullanılabilir ve yönlendirilebilir" ifade ediliyor.

Rus oligarkların kara paraları nerede saklanıyor? 

Peki Rus oligarkların kara paraları nerede saklanıyor? Rus oligarkların yurt dışında sakladığı servetleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön