26 / 04 / 2024

Rus rublesi ayın en yüksek seviyesinden işlem görüyor! Yükselişte olan rublede son durum ne?1 Rus rublesi kaç TL?

Rus rublesi ayın en yüksek seviyesinden işlem görüyor! Yükselişte olan rublede son durum ne?1 Rus rublesi kaç TL?

Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde önemli açıklamalarda bulunduğu Şanghay Zirvesi sonrasında, Putin, Türkiye’nin Rus gazı ödemelerinin yüzde 25’ini ruble ile yapmasının kısa sürede yürürlüğe konacağını belirtti. Açıklamanın ardından gözler Rus rublesinin kaç TL’den işlem gördüğünü araştırıyor.



1 RUS RUBLESİ KAÇ TÜRK LİRASI?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in açıklamalarının ardından 1 Rus rublesi ne kadar oldu, kaç TL?

1 Rus rublesi 0,32 Türk Lirasından işlem görüyor.

RUS RUBLESİNDE NELER OLUYOR?

Hindistan Devlet Bankası, Rusya ile dış ticaret ödemeleri için özel rupi (ruble-rupi swap mekanizması) hesapları açacağını duyurdu.

23 Eylül’de Rusya'nın para birimi dolar karşısında %4,5 değer kazanarak 56,7'ye ulaştı ve 25 Ağustos'tan beri görülmeyen bir zirveye tırmandı.

İngiliz sterlini Cuma günü dolar karşısında 37 yılın en düşük seviyesini görürken euro 0,98 doların altına düştü.

Tüm dünyada para birimleri dolara karşı değer kaybederken, Rus rublesinin değer kazanması dikkat edilmesi gereken bir konu. Rusya’nın elinde olan enerji kozu işe yaramışa benziyor.

İngiltere açıkladı! Yeni vize ile çalışma izni ve oturma hakkı almak kolaylaşıyor..

Japon Yeni 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor! Euro karşısında dibe çakıldı

Sonunda bu da oldu! Almanya'dan çok konuşulacak bir önlem daha


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön