29 / 03 / 2024

Saat&Saat, ilk Pandora'yı Marmara Forum'da açtı!

Saat&Saat, ilk Pandora'yı Marmara Forum'da açtı!

Pandora markasının Türkiye temsilcisi Saat&Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, “Bu yıl 6 yeni mağaza planımız var. İlk mağazayı da Marmara Forum 'da hizmete sunduk. Markanın gördüğü ilgi bizi konsept mağazalar açmaya yönlendirdi ” diyor...



Tüm dünyadaki kadınlar için lüksü elde edilebilir kılmak ve feminenliklerini ortaya çıkarmak iddiasındaki Pandora, Türkiye 'deki ilk mağazasını açtı.

Danimarkalı takı markasının Türk tüketicisinden olumlu bir tepki aldığını söyleyen Ramazan Kaya, “İlk mağazayı da Marmara Forum 'da hizmete sunduk. Markanın distribütörlüğünü aldığımızda öncelikle hedefimiz Saat&Saat mağazalarında müşteriye ulaşmaktı ama marka geldikten sonra gördüğü ilgi bizi konsept mağazalar açmaya yönlendirdi ” diye konuştu.

50 'den fazla ülkede

Pandora 'nın 50 'den fazla ülkede 400 konsept mağazası olduğuna dikkat çeken Kaya, markanın başarısının herkesin alabileceği mücevher yapmaktan geldiğini, dünyada en çok satan takı markası olduğunu söyledi. Bileziklere takılan ufak ikonlardan oluşan altın, gümüş ve deriden charm 'ların Türk kadınlarının ilgisini çektiğine değinen Kaya, “Pandora, tasarıma ve modaya düşkün Türk kadınlarına farklı tarzlarda bilezikler yapmaya imkan tanıyor. Herkes kendi yaratıcılığını ortaya koyuyor. Bu yanı kadınlar tarafından benimsendi ve önemli ölçüde ilgi gördü ” dedi.

10 bin satış noktasında

Tayland 'da 1989 yılından beri kendi üretimini yapan marka, 10 binden fazla satış noktası, franchaise mağazalar ve Pandora konsept mağazaları bulunuyor. Portföyüne her yıl 200 'ün üzerinde model ekleyen Pandora, herkesin kendine özel kolye ve bilezik hazırlamasına imkan sunuyor. Kolye ve bileziklerin burgu yöntemiyle dizayn edilmesi ile charm 'ların vidalama yöntemiyle takılmasını dünyada ilk kez uygulayan marka, koleksiyonlarını her yıl çeşitli ülkelerden ilham alarak oluşturuyor.

HÜRRİYET / Miray NEVZAT


Geri Dön