19 / 04 / 2024

Sadri şžener: Yeni müze yapıyoruz!

Sadri şžener: Yeni müze yapıyoruz!

2010 yılını iki kupayla kapattıklarını söyleyen Trabzonspor Başkanı Sadri şžener, œKupalar artık eski müzeye sığmıyor. Yenisi gerekiyor. Yeni kupayı da oraya koyacağız dedi



Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri şžener, œTrabzonspor Trabzon"da din gibi bir şey. Değerler sıralamasında Türkiye, Atatürk, din gibi ilk sıralarda gelir dedi.

TSYD"nin 48. Yıl Sporun Zirvesi Semineri"ne katılan şžener, doğru bir insan olduğunu, aklına geleni hemen söylediğini kaydetti. Ligin ikinci yarısında Trabzonspor"un Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacağını anımsatan şžener, bu 3 maçtan yüzde 60-70 gibi lehlerinde sonuçlar almaları halinde şampiyonluk yolunda önemli mesafe alacaklarına inandıklarını kaydetti.

Geçen mayıs ayında Türkiye Kupası"nı kazandıklarını, ardından Süper Kupa"yı müzelerine götürdüklerini anlatan şžener, œBir yıl dolmadan bir kupa daha alırsak, yeni müze yapıyoruz, eski müzeye sığmıyor kupalar, yeni kupayı oraya koymak istiyoruz diye konuştu.

Bir gazetecinin, œSadece şampiyonluğa mı odaklandınız, her ihtimale karşı Trabzonspor"un planları hazır mı, Trabzonspor şampiyon olmazsa dağılıp gidecek mi sorusunu ise şžener, œDünya var olduğu sürece bizim kulüp var olacaktır. Trabzonspor şampiyon olmayabilir, ikinci olarak şžampiyonlar Ligi"ne gidebilir, üçüncü olarak UEFA Kupası"na katılabilir. Bizim hedefimiz lig sonunda Avrupa kupalarında oynamak. Bizim yükümüz İstanbul takımlarından daha ağır. Doğduğumuz kenti Türkiye"ye, dünyaya tanıtmak gibi ayrı bir görev de taşıyoruz diye yanıtladı.

şžener, œTrabzon yerel medyası ile aranız nasıl sorusu üzerine de şöyle konuştu: œTrabzon yerel medyası, tirajı belli ama etkilidir. Bazen onlara kızmama rağmen gerekli olduğuna inanıyorum. Aslı-astarı olmayan haberler oluyor ama ondan bile bir şey çıkarıyorum. O nedenle faydası oluyor. Düşük ekonomik imkanlarla çalışıyorlar, o nedenle haber alma sıkıntıları var. Trabzonspor Trabzon"da din gibi bir şey. Değerler sıralamasında Türkiye, Atatürk, din gibi ilk sıralarda gelir.
Milliyet


Geri Dön