20 / 04 / 2024

Safranbolu'da Huzur Parkı açıldı!

Safranbolu'da Huzur Parkı açıldı!

Parkın açılışında konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Dr.Necdet Aksoy, her mahalleye bir park anlayışı ile gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda hemen hemen her mahalleye bir park açtıklarını söyledi...




Safranbolu Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve Esentepe Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunulan Huzur Parkın törenle açıldı.


Parkın açılışında konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “ Her mahalleye bir konsept park anlayışı ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda Safranbolu’muzun hemen hemen her mahallesinde bir parkı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi.


Başkan Aksoy, belediyenin büyük çabalar sonucunda kendi asfalt platine kavuşarak 5 yılda 220 bin ton asfaltı Safranbolu’ya sererek ilçede asfalt sorununun bitirtildiğini söyleyerek, “İnşallah bu parkların en büyüğü olan Safranbolu kent Parkı da Çarşamba günü siz değerli hemşerilerimizin hizmetine sunarak beş yıl süresinde yaptığımız hizmet koşumuzun tacını takmış olacağız. Asfalttan yeşil alan uygulamalarına, kaldırım çalışmalarından turizm ve restorasyona, alt yapı çalışmalarından, kültür programlarına kadar Safranbolu’da ne yapılması gerekiyor ise onu yapmanın, sizlere hizmet etmenin mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde artık Safranbolu’nun geleceğini birlikte imar edeceğiz. Turizmde 1 milyon turist hedefimiz ile Safranbolu’nun tanıtım ve alt yapı çalışmalarını başlatacağız. Safranbolu’yu bacasız fabrika olarak nitelendirdiğimiz üniversite şehri yapacağız. Spor alanları, her mahallede SAKEM şubeleri gibi daha pek çok çalışmaya birlikte imza atacağız” dedi.


Yapılan dualar ve ikramların ardından park hizmete açıldı.



Milliyet


Geri Dön