18 / 04 / 2024

Sağlık Bakanlığı KPSS şartsız memur alımları için düğmeye bastı! İnternet üzerinden hemen başvurabilirsiniz!

Sağlık Bakanlığı KPSS şartsız memur alımları için düğmeye bastı! İnternet üzerinden hemen başvurabilirsiniz!

Sağlık Bakanlığı, TÜSEB bünyesinde istihdam sağlanmak üzere kurum kadrolarında kontenjan açılarak kamu memur alımı yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...




Kamupersonelinet'in aktardığına göre, Sağlık Bakanlığı bu sene 10 bin işçi alımı yaptıktan sonra güncel bir ilan daha yayımladı. Söz konusu ilana göre, ön başvuru şartlarını taşıyan adayların müracaat edebileceği bildirildi. TÜSEB alınacak işçi ve personellerle ilgili branş türleri ve detaylar da belirtildi.


HANGİ BRANŞLARA ALIM YAPILACAK?

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Bilişim ve tekniker; ihale Doğrudan temin, EKAP, Tahakkuk (MYS), Taşınır kayıt ve kontrol işler, İnsan kaynakları, maaş yolluk alanları hesaplayabilecek, Microsoft Office programlarını ileri düzeyde kullanabilen, resmi yazışma bilen, disiplinli .

Hukuk; hukuk fakültelerden mezun, Avrupa birliği ve Türkiye gündemlerini yakından takip edebilen, Resmi yazışma kurallarına uyan, sözlü ve yazılı iletişime hakim.

Memur alımı; Minimum lise mezunu olması gerekiyor.

Sosyal Bilimler; Sosyal bilimler fakültelerden mezun olanlar, yabancı dil sınavına girmiş olanlar. Etkili bir dil konuşan.

Sağlık Bakanlığı KPSS şartsız memur alımları için düğmeye bastı! İnternet üzerinden hemen başvurabilirsiniz!

Memur; en az ortaöğretim kurumlarından mezun olunması gerekiyor.

Fuar, çalıştay, sempozyum, kongre, kurultay vb. etkinliklere katılabilecek ve etkili biçimde yönetebilecek.

İktisat; Siyasal/İBFF mezunu olması şartı aranıyor.

Biyomühendislik, Biyoloji, Hemşire, Ebelik, Moleküller biyoloji İş alanı memuru; Seyahat engeli olmaması, belirtilen iş alanı branşlarından mezun olunması.

Bilgisayar elektronik; Minimum bir sene deneyim sahibi olunması, bilgisayar donanım bilgisine hakim olması, Temel ağ sistemlerin kurulum ve bilgisine sahip olması, bilgisayar arıza tespit ve gidere bilme yetisine sahip olması.

Grafik tasarımı; Belirtilen iş alanlarıyla ilgili branştan mezun olunması, 1 yıl deneyim tecrübesi olması.

Bilişim ve Matematik; Minimum 2 sene deneyimi olması., İSS bilgisine sahip olması, ileri düzeyde MSSQL veri tabanı kullanabilmesi, 

BAŞVURULAR NE ZAMAN ALINACAK?

Yayımlanan ilana göre başvuruların başladı ve 22 Temmuz 2022 tarihine kadar sürecek. Söz konusu pozisyonlar için adaylar bu tarihe kadar kurumun resmi web sayfası üzerinden elektronik ortamdan hemen başvuru yapabilecek.

Kamuya sınavsız mülakatsız personel alınacak! 20-55 yaş arası alımlar başladı! Sakın kaçırmayın! 


Geri Dön