16 / 04 / 2024

Sağlık-Sen Şırnak Şubesi'nden doktora konut tahsisi!

Sağlık-Sen Şırnak Şubesi'nden doktora konut tahsisi!

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabgatullah Anmal, Beytüşşebap’ta göreve başlayan doktora konut tahsis etmesinden dolayı Kaymakam İsmail Pendik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.



Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabgatullah Anmal, Beytüşşebap’ta göreve başlayan doktorun ilçeden ayrılmaması için konutunu tahsis eden Kaymakam İsmail Pendik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabgatullah Anmal, sendika üyeleri ile birlikte konutunu Kadın Doğum Uzmanı Neslihan Arslan’a tahsis eden Beytüşşebap Kaymakamı İsmail Pendik’i makamında ziyaret etti.

Sağlık çalışanlarının yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini belirten Beytüşşebap Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İsmail Pendik, vatandaşlara hizmet sunumunda kamu kurum ve kuruluşlar ile idarecilere yardımcı olunması gerektiğini belirtti. 

Beytüşşebap, Uludere ve Güçlükonak ilçelerine 50 şer dairelik konut yapılması için gerekli destekleri aldıklarını söyleyen Pendik, “En kısa sürede bu lojmanların programa alınması bekliyoruz. Bu lojmanların faaliyete geçmesi ile burada sağlık çalışanların barınma sorununu da çözecektir. Biz idarecilerde sağlık çalışanlarının vatandaşlara daha iyi hizmet vermesi için barınma ve çalışma ortamlarını hazırlamakla yükümlüyüz" açıklamasında bulundu.


Geri Dön