20 / 04 / 2024

Sağlıklı dönüşüm için kaliteli beton kullanılmalı!

Sağlıklı dönüşüm için kaliteli beton kullanılmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, kentsel dönüşüm çerçevesinde müteahhitlerle büyük bir anlaşma yaptıkların söyledi. Vardar, sağlıklı bir dönüşüm için kaliteli beton kullanılması gerektiğini ifade etti.



Bursa inşaat 2016 Fuarı ve IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı 6-10 Nisan tarihlerinde düzenlendi. Hazır beton markası Bursa Beton, sektördeki yenilikleri paylaşmak, hazır beton sektörünü değerlendirmek, müşterilerinin ütün ve hizmet kalitesiyle ilgili değerlendirmelerim almak amacıyla fuara katıldı. Bu yılki fuara katılan markaların daha da profesyonelleştiğini ve fuardaki misafirlerin ilgisinden oldukça memnun kaldıklarını belirten Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, "Bu yıl fuarda özellikle dekoratif beton ve özel ürünlerimizi tanıttık. Dış cephelerde, iç ve dış mekanlarda kullanılan dekoratif beton, çok estetik ve çok uzun ömürlü bir ürün. Dekoratif betona olan ilgi dolayısıyla bu yıl yeni ürün ve yeni desenlerimizi fuarda müşterilerimizle tekrar buluşturduk" dedi.


2 BİN KONUTLUK ANLAŞMA 


Kentsel dönüşüm çerçevesinde Osmangazi Belediyesı'nin Soğanlı Bölgesinde gerçekleştirdiği 2 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi için de müteahhitlerle büyük bu anlaşma yaptıklarını söyleyen Vardar, "Tüm projenin beton ihtiyacını biz karşılayacağız. Bu anlamda kentsel dönüşümde beton kalitesinin, durabiletinin ve beton tedariğinin önemini vurgulamak amacıyla bir konsept belirleyerek fuarda katılımcılara göstermek istedik. Ayrıca, İstanbul'daki ulaşımın Bursa'ya doğru kaymasıyla, Bursa yavaş yavaş İstanbul gibi metropolleşmeye başlayacak. Bu sayede ticaret, sanayi ve alt yapının gelişmesiyle birlikte Bursa'da inşaatta gelişecek. Gelişen inşaat sektörü ile birlikte yol, köprü, baraj ve konut yapımı artarken hazır beton kullanımı da artış gösterecek. Burada önemli olan hazır betonda kaliteli ve uzun ömürlü ürün sunan tercih etmek. Bu sayede, inşa edilen yapılar uzun yıllar sağlıklı bir şekilde korunacak" dedi. 




Hürriyet Bursa Ek


Geri Dön