26 / 04 / 2024

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.



Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türk yapı sektörünü Ortadoğu pazarıyla buluşturan BUILDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı (BUILDEAST) ile eş zamanlı olarak düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’na belediye olarak kendilerinin de katılım gösterdiklerini dile getirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre belediye olarak kentsel dönüşüm kapsamında 8 bin 200’ün üzerinde bina yıktıklarını, yine 3 milyar liralık yatırım yaptıklarını aktaran Tahmazoğlu, şunları söyledi;

"Bunların yanı sıra yapmış olduğumuz pazar yerleri, sosyal tesisler, gençlik merkezleri var. Baktığınızda inşaat alanının her bölümünde Şahinbey Belediyesi olarak yer alıyoruz. Bu vesileyle yaptığımız çalışmaların tanıtımı ve üretmiş olduğumuz konutların satışını bu fuarda gerçekleştiriyoruz. 76 bin 750 liradan başlayan fiyatlarla 1+1 konutlarımız, 118 bin liradan başlayan 2+1 konutlarımız, 132 bin liradan başlayan 3+1 konutlarımız var. Bugünkü maliyet oranlarına bakarsanız bu fiyatlara bu daireleri yapmak aslında mümkün değil fakat biz daha önceden yaptığımız için fiyatları güncellemedik. Bu fiyatlarla vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak istiyoruz."

Tahmazoğlu, 4-7 Ekim tarihlerinde gerçekleşen fuarda, statlarının yoğun ilgi gördüğünü dile getirdi. 


Geri Dön