27 / 04 / 2024

Şahinbey kentsel dönüşüm konutları tamamlanmak üzere!

Şahinbey kentsel dönüşüm konutları tamamlanmak üzere!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Çamlıca ve Sakarya mahallelerinde yıkımların yapılmasının ardından bu alana İnşa edilecek olan Çamlıca 1071 konutlarının ilk etabının tamamlanmak üzere olduğu dile getirdi




Şahinbey Üçe Belediyesi taıahndan Nuripazarbaşı Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında yıkımların ardından inşasına başlanan 379 konut ve 24 işyeıinin tamamlanma aşamasına geldiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konutların Aralık ayı içerisinde satışa sunulacağını söyledi. 


Nuripazarbaşı kentsel dönüşüm alanında yapılan Çamlıca konutlarında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu. kentsel dönüşüm kapsamında Nuripazarbaşı Çamlıca ve Sakarya mahallelerinde yıkımların yapılmasının ardından bu alana İnşa edilecek olan Çamlıca 1071 konutlarının ilk etabının tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı. 

Geçen yü başlanan. 379 konut ve 24 işyerinin bulunduğu l'inci etabın Aralık ayında satışa çıkacağını beliıten Tahmazoğlu. "Şu anda 2 ve 3'üncü etaplarda çalışmalarımız devam ediyor. 


Burada da 363 konut 20 tane de iş yeri yapıyoruz. 

Yüıe 4'üncü etabın ihalesini gerçekleştirdik şimdi orası da hemen başlayacak. Böylelikle Çamlıca Camü ve Müftülüğün oradan başlayarak Çamlrk Parkı'na kadar olan alanın tamamında konutlanmızın inşaatını tamamlamış olacağız. Böylelikle Ozdemirbey Caddemiz 6 şeritli yol olacak. Bu rada yapmış olduğumuz konutları hem kentsel dönüşümde bundan sonra evini yıkacağımız vatandaşlarımıza takas yapacağız hem de konut ihtiyacı olan bizden konut almak isteyen vatan daşlarımıza satmak suretiyle vatandaşlarımızı konut sahibi yapacağız. Gaziantep'imize hayırlı olsun" diye konuştu. 


Hürriyet


Geri Dön