28 / 03 / 2024

Şahinbey'e yeni sosyal yaşam alanları geliyor!

Şahinbey'e yeni sosyal yaşam alanları geliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’nin gelişen mahallelerinden olan Ertuğrulgazi Mahallesi'nde hayata geçirilen sosyal tesisin inşaatında incelemeler yaptı. 



Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’nin gelişen mahallelerinden olan Ertuğrulgazi Mahallesi'nde hayata geçirilen sosyal tesisin inşaatında incelemeler yaptı. Her Mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedefleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal yaşam alanı projesinin inşaatını yerinde inceledi. 

 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yaptığı inceleme sonucunda şunları söyledi;  “Ertuğrul Gazi Mahallesi yeni kurduğumuz ve hızla gelişen mahallelerden bir tanesi, hızla gelişen bu mahallemizde park yapımını tamamladık ve şimdide bir sosyal tesis yapıyoruz. İçerisinde bay-bayan taziye evlerinin, kursların olduğu alt katında ise marketi ve fırınıyla bu bölgenin ihtiyacını karşılayacak güzel bir tesis inşa ediyoruz. İnşaatımız hızla devam ediyor yakın bir zamanda tamamlayarak Ertuğrulgazi mahallemizin hizmetine sunacağız” 


Geri Dön