29 / 03 / 2024

Sakarya AKOM ihalesi yapıldı!

Sakarya AKOM ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacağı açıklanan AKOM Binasının ihalesi gerçekleştirildi. Ören, “Projemizin şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İhalemize 2 firma teklif sundu. " dedi.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacağı açıklanan AKOM Binasının ihalesi gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ve bölgede yer alacak eczanelerin ihalesi gerçekleştirildi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi. Gerçekleştirilen ihalenin ardından açıklamalarda bulunan Ören, “Projemizin şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İhalemize 2 firma teklif sundu. Komisyonumuzun gerekli değerlendirmeleri yapmasının ardından sonuç kamuoyuna duyurulacak” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi AKOM binası ve eczanelerin yapım işi ihalesine katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler ise şöyle: Serkan Kıyatsıl, Gök-Ser İnşaat 7 milyon 149 bin TL, Elmas Yapı Mühendislik Limited Şirketi - Şamil Dedeoğlu iş ortaklığı, 6 milyon 160 bin TL.


Hürriyet 


Geri Dön