20 / 04 / 2024

Sakarya Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri bugün açılacak!

Sakarya Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri bugün açılacak!

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nin 30 Eylül Çarşamba günü açılışının gerçekleştirileceğini belirten Başkan Toçoğlu, saat 17.30’da başlayacak programa tüm vatandaşları davet etti.



Sakarya’da şehrin spor geleceğine dönük en önemli yatırım olma özelliği taşıyan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nin 30 Eylül Çarşamba günü açılışının gerçekleştirileceğini belirten Başkan Toçoğlu, saat 17.30’da başlayacak programa tüm vatandaşları davet etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa çalışmalarının tamamlandığı Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri, 30 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek resmi açılış töreni ile hizmete alınıyor. 20 dönümlük alan üzerinde hayata geçirilen proje, Sakarya’da sporun geleceğine dönük en önemli yatırım olma özelliği taşıyor. Sakaryalıların teveccühü ile Türk futboluna sayısız isim kazandıran unutulmaz futbol adamı Ekrem Karaberberoğlu’nun adının yaşatılacağı tesis ile futbolumuza mâl olacak yeni isimlerin yetiştirilmesi hedefleniyor.

Tüm ayrıntıların düşünüldüğü yeni spor kompleksinde yaklaşık 850 kişilik tribün binası yer alıyor. Soyunma ve hakem odaları ile dinlenme alanlarının da bulunduğu binanın yanı sıra, tesiste konaklama için de yeni bir bina bulunuyor. Sporcu odaları, seminer odaları, masaj salonu ve yemekhanenin yer aldığı bu alanın dışında tesiste iki adet de suni çim sporcuların hizmetine sunuluyor. Sakaryaspor altyapı sorumluluğunu tamamen üstlenen Büyükşehir Belediyesi, yeni tesis ile altyapıyı belli bir disiplin altına almayı hedefliyor.

30 Eylül Çarşamba günü saat 17.30’da gerçekleştirilecek açılış törenine tüm vatandaşları davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Ekrem Karaberberoğlu’nun yanı sıra, yeni statta da çalışmaların tamamlanması ile Sakaryasporumuz için de beklenen günleri beraberce yaşayacağız. Dediğimiz gibi tesisimiz inşallah Sakaryaspor konusunda daha güzel günler görmemize vesile olacak. Tüm hemşerilerimizi heyecanımızı paylaşmaya davet ediyoruz. Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.



Hürriyet 


Geri Dön