25 / 04 / 2024

Şakir Kutluay: 1+1 ev yapmıyoruz huzur vaat ediyoruz!

Şakir Kutluay: 1+1 ev yapmıyoruz huzur vaat ediyoruz!

Karpaş Karacanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Kutluay, hayata geçirdikleri projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Çanakkale’de lüks inşaatlara imza attıklarını söyleyen Kutluay, 1+1 tipinde proje yapmadıklarını belirtti.



Karpaş Karacanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Kutluay, Çanakkale’de inşa ettikleri projeler ve yatırımlar hakkında konuştu. 1+1 tipinde proje yapmadıklarını söyleyen Kutluay,  “2 bin metrekare alana 4 daire konumlandırıyoruz. Bu kadar alanda 40 metrekarelik 50 daire de yapabilirdik, bu kazançlı da olabilirdi fakat huzur ve güvenlik azalırdı” şeklinde konuştu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kutluay,  “Park O’live adlı projemiz, Çanakkale’nin en prestijli, en manzaralı bölgesinde yükselen proje. Projemiz kendine değer katarken, çevrenin de değerini artırıyor. Konut anlayışında ezber bozuyoruz. 1+1 daire mümkün olduğunca yapmıyoruz. 2 bin metrekarelik alanda 4 daire yaptık. Bu kadar alanda 40 metrekarelik 50 daire de yapabilirdik. Bu kazançlı da olabilirdi. Fakat huzur ve güvenlik azalırdı. Sosyal alanlardan istifade edecek kişi artar, rahatlık ve huzur bozulurdu. Park O’live’nin proje alanı 36 bin metrekare. Yapılara ayrılan alan 6 bin metrekare. Yani, 6’da 1’ini inşaata ayırdık. Doğal yaşamın merkezi, kazançlı yatırımın odağı olan Park O’Live projemize tüm değerli dostlarımızı bekliyoruz'' dedi.

Çanakkale'de arsaların değer kazandığını vurgulayan Kutluay, ''Çanakale’de iki yakayı birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü temelinin atılmasından sonra şehirdeki inşaat sektörü hız kazandı. Arazi fiyatları değerini katladı. Biz de firma olarak kentimize yakışan neyse onu hayata geçiriyoruz. Köprümüzün de tamamlanmasıyla Çanakkale’de çok şey değişecek. Müşteri memnuniyetini odağımıza alıyoruz. Her yönden ‘en iyi firma’ olmak istiyoruz. Yeni yaşam alanları sunmak ve ‘yıldızlaşmak’ istiyoruz. Yaptıklarımız var. Şehr-i Manzara ve Park O’live gibi prestij projelerimiz var. Güçlü öz sermayemiz ve finansal yapımızla en zorlu projeleri bile hızlı ve sağlam adımlarla sonuçlandırıyoruz” açıklamalarında bulundu.


Geri Dön