25 / 04 / 2024

Saklıvadi Konakları tanıtıldı! Metrekaresi 5 bin 500 TL!

Saklıvadi Konakları tanıtıldı! Metrekaresi 5 bin 500 TL!

Firma: Saklıhan İnşaat

Proje: Saklı Vadi Konakları

Saklıhan İnşaat'ın Beylikdüzü’nde inşa ettiği, Saklıvadi Konakları, bugün düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. 100 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen projede, metrekare fiyatları 5 bin 500 TL’den başlıyor.




Saklıhan İnşaat'ın Beylikdüzü’nde hayata geçireceği yeni projesi Saklıvadi Konakları, bugün düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.  Saklıhan İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Günerhan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, projenin detayları paylaşıldı.


Saklıvadi Konakları'nın bölgedeki konut anlamında tüm beklentileri karşıladığını söyleyen Süleyman Günerhan “Sadece konut satmıyoruz, yeni bir yaşam vaad ediyoruz” dedi. Lokasyon olarak oldukça şanslı bir bölgede yatırım yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Günerhan “Daha önceki projelerimizdeki geniş, ferah ve kullanışlı dairelerden hareketle Saklıvadi Konakları’nda bunu bir üst seviyeye taşıdık. Biz, yaptığımız projelerimizde, yeşil alana, sosyal donatı ve konfora çok önem veren bir firmayız. Malzeme ve işçilik anlamında da kalitemizden ödün vermeden en iyisini, en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Ev dediğin bedene, ruha, zihne ve kalbe hitap etmeli. Saklıvadi Konakları projemiz, bu kriterleri göz önünde bulundurarak yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.


LANSMANA ÖZEL %10 İNDİRİM


100 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen Saklıvadi Konakları’nda, metrekare fiyatları 5500 TL’den başlıyor. Saklıhan İnşaat bünyesinde yüzde 50’si peşin, kalanı 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan projede, lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Saklıvadi Konakları, 295 daire ve 29 ticari üniteden oluşuyor. Toplamda 18,800 metrekare alan üzerinden yükselen projede; 2+1, 3+1,4+1 ve 5+2, 6+2 dubleks olmak üzere beş farklı daire tipi yer alıyor. Zemin + 7 katlı ve 9 blok olarak tasarlanan projedeki daireler, 130 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor.


Doğa ile iç içe, uyumlu bir yaşam sürmeniz adına her şeyin düşünüldüğü Saklıvadi Konakları konumu itibarıyla çevresinde yer alan okul, hastane ve alışveriş merkezleriyle birlikte, E-5 ve metrobüse yürüyüş mesafesinde, denize 2 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 15 kilometre ve Avcılar Deniz Otobüsü’ne 9 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Ayrıcalıklı bir yaşam sunan Saklıvadi Konakları, sosyal tesis, fitness, açık-kapalı yüzme havuzları saunalar Türk hamamları, spor alanları,çocuk oyun alanları, mağazaları, kafeteryaları ve kapalı otoparkıyla beklentilere cevap verecek şekilde tasarlandı.


Saklıhan İnşaat, 2006'da Sunsire Residence (Büyükçekmece) ile ilk projesini gerçekleştirirken, 2010'daki Saklıhan Konakları'yla Beylükdüzü'ne ilk adımını attı. Saklıhan İnşaat, yeni projesi Saklıvadi Konakları'yla bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor.


Saklıhan İnşaat hayata geçirdiği projelerde insan odaklı olmayı benimsiyor. Modern kent insanının ihtiyaçları ve yaşam standartlarını gözeterek güvenilir,sağlam,konforlu, çevresine değer katan eserleri ortaya koymayı hedefliyor.


Dört yılda 580 konut yapan ve teslim eden Saklıhan İnşaat, önümüzdeki beş yılda 2500 konut yapmayı hedefliyor.


Projelerinde geniş, ferah ve kullanışlı daireleri öne çıkaran Saklıhan İnşaat, hem malzeme hem de işçilik kalitesini en üst düzeyde tutuyor. Bu anlayışını inşaatın her metrekaresine yansıtan Saklıhan İnşaat, gerçekleştirdiği projelerin sosyal anlamda, siteden daha çok mahalle yaşam biçimini almasını da sağlıyor.



www saklihaninsaat.com.tr



Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Sunrise Residence ile ilk projesini gerçekkleştiren Saklıhan İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçireceği yeni projesi Saklıvadi Konakları, basın toplantısıyla tanıtıldı. 2017'de teslim edilmesi planlanan projenin detaylarını paylaşan Saklıhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Günerhan, Saklıvadi Konakları'na 100 milyon TL yatırım yapıldığını ifade etti. Günerhan, projenin yansında 150 milyon TL ciroyu hedeflediklerini söyledi. Yüzde 50'si peşin ve 24 aya varan senetlendirme ile satış yapacaklannı belirten Süleyman Günerhan, sahışlârda talep yetersizliği yaşamadıklarını aynca arsa stoklarıyla Beylikdüzü ile İstanbul dışında inşaatlara devam edeceklerini kaydetti. Yüzde 67'si yeşil alan olan 18 bin metrekarelik projede 295 daire ve 29 ticari üniteyi içinde barındırdığı açıklayan Günerhan, projeyi yatırım değil oturum amaçlı tasarladıklarını dile getirdi. 



Zaman



Haber Korkusuz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SAKLIHAN Inşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçireceği yeni projesi Saklıvadi Konaklan İstanbul'da görücüye çıktı. 100 milyon lira yatırım değerine sahip projede 295 daire ve 29 ticari ünite yer alacak. 18 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek projede büyüklükleri 130 ile 350 metrekare arasında değişen 5 farklı tipte daire bulunacak. Metrekare fiyatlarının 5 bin 500 liradan başladığı Saklıvadi Konakları'nda lansman dönemine özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje 2017 yılının sonunda teslim edilecek. Saklıhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Günerhan, önümüzdeki 5 yılda 2 bin 500 konut inşa etmeyi hedeflediklerini belirtti.


Korkusuz



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Saklıhan İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçireceği yeni projesi Saklıvadi Konakları dün İstanbul'da görücüye çıktı. 100 milyon lira yatırım değerine sahip projede 295 daire ve 29 ticari ünite yer alacak.

18 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek projede büyüklükleri 130 ile 350 metrekare arasında değişen beş farklı tipde daire bulunacak. Metrekare fiyatlarının 5 bin 500 liradan başladığı Saklıvadi Konakları'nda lansman dönemine özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Ayrıca Saklıhan İnşaat bünyesinde yüzde 50'si peşin, kalanı 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan proje 2017 yılının sonunda teslim edilecek.Önümüzdeki 5 yılda 2 bin 500 konut inşa etmeyi hedeflediklerini belirten Saklıhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Günerhan, “Beylikdüzü'nde kendi arazilerimiz üzerinde, diğer ilçelerde ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilerleyeceğiz” dedi.


Sözcü 




Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Saklıhan İnşaat’ın Beylikdüzü’ndeki projesi Saklıvadi Konakları satışa çıktı. Konutların metrekaresi 5 bin 500 liradan başlıyor.


Saklıhan İnşaat'ın İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Saklıvadi Konutları satışa çıktı. 100 milyon liralık yatırımla inşaatına başlanan projede metrekare fiyatları 5 bin 500 liradan başlıyor. Saklıhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Günerhan, Türk aile yapısına uygun proje tasarladıklarını belirterek, "Projemizde 6+2'ye kadar konut tipi bulunuyor. Ancak 1+1 konut üretmiyoruz" diye konuştu. Saklıvadi Konakları'nın bölgedeki konut anlamında tüm beklentileri karşıladığını söyleyen Süleyman Günerhan "Sadece konut satmıyoruz, yeni bir yaşam vaad ediyoruz" dedi. Lokasyon olarak oldukça şanslı bir bölgede yatırım yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Günerhan "Daha önceki projelerimizdeki geniş, ferah ve kullanışlı dairelerden hareketle Saklıvadi Konakları'nda bunu bir üst seviyeye taşıdık. Biz, yaptığımız projelerimizde, yeşil alana, sosyal donatı ve konfora çok önem veren bir firmayız. Projemizi de bu kriterleri göz önünde bulundurarak yaptık" diye konuştu.


5 YILDA HEDEF 2.500 KONUT

Saklıhan İnşaat, 2006'da Sunrise Residence Büyükçekmece ile ilk projesini gerçekleştirirken, 2010'daki Saklıhan Konakları'yla Beylikdüzü'ne ilk adımını attı. Dört yılda 580 konut yaptıklarını söyleyen Süleyman Günerhan, "Önümüzdeki beş yılda 2 bin 500 konut yapmayı hedefliyoruz" diye konuştu.


YÜZDE 10 LANSMAN İNDİRİMİ

18 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede toplam 295 konut, 29 ticari alan bulunuyor. Projede, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2, 6+2 dubleks olmak üzere beş farklı daire tipi yer alıyor. Zemin+7 katlı ve 9 blok olarak tasarlanan projedeki daireler, 130 ila 350 metrekare arasında değişiyor. 2017'nin sonunda teslim edilmesi planlanan Saklıvadi Konutları'nda 50 daire için lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.




Sabah




Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Saklıhan İnşaat İstanbul Beylikdüzü'nde 100 milyon lira yatırımla Saklıvadi Konakları projesini hayata geçiriyor. Projede, 295 daire ve 29 ticari ünite yer alıyor. Toplamda; 18 bin 800 metrekarelik inşaat alanında yükselecek Saklı Vadi Konakları'nda; 2+1,3+1,4+1 ve 5+2,6+2 dubleks olmak üzere beş farklı daire tipi yer alıyor. Saklıhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Günerhan, "Önceki projelerimizdeki geniş, ferah ve kullanışlı dairelerden hareketle Saklıvadi Konakları'nda bunu bir üst seviyeye taşıdık. Malzeme ve işçilik anlamında da ödün vermeden en doğrusunu yapmaya çalıştık" dedi. 



Hürriyet


projeye sor



Geri Dön