29 / 03 / 2024

Salih Kuzu: Asmalı Bahçeler ile herkes bahçeli ev sahibi olacak!

Salih Kuzu: Asmalı Bahçeler ile herkes bahçeli ev sahibi olacak!

Bahçeşehir'deki yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeler'i satışa çıkaran Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, bahçeli evler konusunda akla gelen ilk firma olacaklarını dile getirdi



Türk mimarisinin çizgileri hakim Dekar Asmalı Bahçeler'de evlerin dış cepheleri Türk mimarisinin karakteristik özelliklerini yansıtıyor. Ahşap cumbalı evlerin sakinleri hem modern zamanı, hem de geleneksel dokuyu deneyimleyebilecek. Projede 23 bin metrekarelik bir park alanı yer alıyor. Bu alanda tenis kortları, basketbol sahaları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, futbol sahası, çocuk oyun parkları ve bir adet seyir terası bulunuyor. Proje için bir de reklam filmi çekildi. Yönetmenliğini uluslararası alanda birçok prestijli marka ile çalışmış olan Alman yönetmen Christian Riebe üstlenirken, seslendirmesini sanatçı ilhan Şeşen yaptı. 


Ulaşılabilir fiyatlara bahçeli ev konseptiyle yaptığı projeleri sürdüren Dekar DK, Bahçeşehir'deki yeni projesi Dekar Aşmalı Bahçeler'in birinci kısmında yer alan 228 evin satışına başladı. Projenin tamamı ise 650 bahçeli evden oluşacak. 


Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Dekar Asmalı Bahçeler ile Bahçeşehir'de şehrin içinde bahçeli bir yaşam özlemini hayata geçiriyoruz. Her bütçeye uygun 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+1 bahçeli ev seçenekleri ile herkesi bahçeli bir ev sahibi yapmayı hedefliyoruz" dedi. 


İkincisi Beylikdüzü'ne

Dekar Aşmalı Bahçeler projesi ile daha fazla sayıda aileyi bahçeli konut sahibi yapmayı hedeflediklerini söyleyen Kuzu, şöyle konuştu: "Eski müşterilerimize özel yaptığımız lansman öncesi ön satışta beklentimizin üzerinde bir ilgi ile karşılaştık. 


Dekar'ı takip eden ve yeni projelerimizi sabırsızlıkla bekleyen bir müşteri kitlemiz var. Dekar Asmalı Bahçeler, hem yatırım değerinin yüksek olması, hem de insanların hayalindeki bahçeli evi uygun fiyatlarla sunması açısından çok farklı bir projedir. Biz de bahçeli eve olan bu talebi görüyor ve bu projemizle daha büyük kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz, Bahçeli ev projelerinde sektörde söz sahibi bir konumdayız, Asmalı Bahçeler'den sonraki projemizi Beylikdüzü'nde yapacağız."


Tek kat ya da dubleks olarak bu projemizle brüt 119 ile 188 metrekare aralığında tasarlanan bahçeli evlerin yük metrekare fiyatları da 3 bin 500 lira ile 4 bin 800 lira arasında değişiyor. Toplamda 228 bahçeli evden oluşan Dekar Aşmalı Bahçeler'in birinci kısmında 2+1'den 5+1'e kadar 8 farklı büyüklükte ev bulunuyor. Projede, her evin 30 ile 300 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. 


Milliyet Emlak Eki


Geri Dön