25 / 04 / 2024

Salihli Belediyesi'nden çevre temizlik vergisi uyarısı!

Salihli Belediyesi'nden çevre temizlik vergisi uyarısı!

Salihli Belediyesi, 2018 yılına ait emlak ve işyerlerine ait çevre temizlik vergisinin 1. taksit ödeme süresi hakkında uyarı yaptı. 




Salihli Belediyesi, 2018 yılına ait emlak ve işyerlerine ait çevre temizlik vergisinin 1. taksit ödeme süresinin 1 Mart Perşembe günü başlayıp 31 Mayıs 2018 Perşembe günü mesai bitiminde sona ereceğini açıkladı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemeleri için vatandaşların hassasiyet göstermeleri gerektiğini açıklayan Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Kaya, “1 Mart 2018 tarihinden itibaren tahsil edilmeye başlanan çevre temizlik vergisi için son ödeme tarihi 31 Mayıs Perşembe günü mesai bitimine kadardır. Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemelerini rica ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Nuri Kaya, vatandaşların belediye veznelerine nakit ve kredi kartı ile ödeyebilecekleri gibi belediyeye ait 110980 nolu posta çeki hesabı ile internet bankacılığı üzerinden de ödeme yapabileceklerini aktardı. 


 


Geri Dön