29 / 03 / 2024

Sama International İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sama International İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 400 bin TL sermaye bedeli ile ÇHD Munaf Alkhanı tarafından kuruldu.



Sama International İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 400 bin TL sermaye bedeli ile ÇHD Munaf Alkhanı tarafından kuruldu.

Sama International İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü ticari mal ve hizmetlerin alımı satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak, 2- Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kafe bar, gazino, diskotek işletmeciliği yapmak, kiralamak, kirayavermek, konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, - Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 4- Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalatı ve ihracatını yapmak, oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. 5-Motorlu taşıtların ve arabaların kiralanması ve modifikasyonu hizmetlerini vermek


Geri Dön