24 / 04 / 2024

Samsun Alaçam Düğün Salonu inşaatı devam ediyor!

Samsun Alaçam Düğün Salonu inşaatı devam ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nce Alaçam ilçesine yaptırılan 550 kişilik düğün salonunun 2016 Ocak ayında tamamlanacağı bildirildi.



Alaçam’ın Geyikkoşan mevkisine yaptırılan düğün salonunda sona gelindi. 1100 metrekare kullanım alanı olan ve 850 metrekarelik büyük bir salonu bulunan Alaçam Düğün Salonu inşaatının dış kaplama ve asma tavan işlemlerinin yapılması devam ediyor.


Samsun Büyükşehir Belediyesi Alaçam-Yakakent Şube Müdürü Mehmet Verim, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaçam’ın düğün salonu ihtiyacını karşılayacak bir tesis yapıldığını belirterek, “İlçemizin geliştirilmesi adına Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımların ardı arkası kesilmiyor. Her alanda yatırımlarımız devam ediyor. Yol ağımızda yapılan çalışmalar devam ederken, sosyal tesisleri de hızlı bir şekilde sonuca ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. İlçemizin büyük bir eksikliği olarak tespit edilen düğün salonu ihtiyacı bu projeyle sona erecek. Vatandaşlarımızın ilçedeki salonların yetersizliğinden dolayı 80 kilometre uzaklıkta olan şehir merkezinde düğün yaptıklarına zaman zaman şahit oluyoruz. Bu düğünlere katılacaklara hem zamandan kaybettiriyor hem de maddi anlamda etkiliyor. Bu tesis ile düğün sahiplerine ve yakınlarına hem zaman kazandırılacak hem de maddi anlamda yükleri hafifletilecek” açıklamalarında bulundu.

Salonda dış kaplama ve asma tavan işlerinin devam ettiğini ifade eden Verim, peyzaj düzenlemelerinin de tamamlanmasıyla birlikte salonun 2016 yılının Ocak ayı içinde hizmete hazır hale geleceğini sözlerine ekledi.


Hürriyet



Geri Dön