19 / 04 / 2024

Samsun, Antalya Yapex Fuarı'nda ilgi gördü!

Samsun, Antalya Yapex Fuarı'nda ilgi gördü!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da bu yıl 23.’sü düzenlenen Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.



Antalya Expo Center’de 18-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Yapex Yapı Fuarı’nda yerini alan Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsun’un tanıtımını yaptı ve sergilediği örnek projeleri ile ziyaretçilerin takdirini topladı.

Samsun standını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ziyareti sırasında yaptığı değerlendirmede, bu yıl düzenlenen fuarda kırsal yaşam, kırsal miras ve turizm mirası temasını benimsediklerini ifade ederek, “Arkadaşlarımız hazırladıkları bu stantla, inovasyon koruma, tasarım ve teknik çözümler kategorilerinde yapılan çalışmalarımızı bu yıl hedeflenen 30 bin profesyonel ziyaretçiye aktararak şehrimiz için önemli bir tanıtım faaliyeti gerçekleştirdiler. Bu fuar yoğun biçimde yerel yönetimlerin, tarihi kent belediyelerinin ve kamusal yatırımcılarında ilgi odağı oldu. Tarihi miras ve eski kent yapılarının korunması ve restorasyon projeleri konusunda yaptığımız çalışmaları ziyaretçilerimizle buluşturma şansı elde ettik. Gösterilen ilgiden de anlaşılıyor ki bu alandaki çalışmalarımızda doğru yoldayız” dedi.


Hürriyet


Geri Dön