19 / 04 / 2024

Samsun Bafra'ya yeni bir kültür evi geliyor!

Samsun Bafra'ya yeni bir kültür evi geliyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin el ele vererek Bafra’ya yeni bir kültür evi daha kazandırıyorlar.



Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın Bafra’ya yaptığı ziyaret sırasında Bafra’da yeni Bir Kültür evinin yapılması gündeme gelmişti. Konuyla ilgili araştırmalar yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gazipaşa Mahallesi’nde bulunan bir yapının bu çalışma için uygun olacağını gündeme getirdi.

Gazipaşa Mahallesi’nde Mehmet Bozacıoğlu’na ait 65 ada 48 no’lu parselde metruk halde ki tescilli bina, Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından çevresinde ki arsaları ile birlikte, söz konusu bina restore edilerek kültür evi olarak Bafra’ya kazandırılacak. Samsun Büyükşehir Belediyesi Kamulaştırma Şube Müdürü Mehmet Tansık ile anlaşma yapılarak imzalar atıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu ile ilgili şunları söyledi: “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile sürekli istişare halindeyiz. Baframızın ihtiyaçlarını her zaman gündeme getiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız da Bafra için duyarlıdır. İmkanları üstünde Bafra için hizmet getirmeye çalışıyor. Tütün Müzesi yanında şimdi de yeni bir kültür evine kavuşarak kültür sanat alanında önemli yatırımlar kazanıyoruz. Yeni Mahallelerimiz olan köy grup yollarımızda önemli asfalt çalışmaları yapıldı. Yapılmaya devam edecek. Ali Kale Caddemizde tüm alt yapı çalışmaları yapıldı, asfalt ve kaldırımları yapılacak. Bafra Belediyesi olarak yaz mevsimi itibarıyla da asfalt ve kaldırım çalışmaları yapacağız."



Hürriyet 


Geri Dön