24 / 04 / 2024

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Derebahçe Mahallesi’nde hızla yükselen Derebahçe Sosyal Tesisleri görenleri hayrete düşürüyor. Erdoğan Tok, “Temel atma töreninde halkımıza erken bitirme sözü verdik. Sözümüzü yine tutuyoruz” dedi. Tesis bitiş süresinden önce teslim edilecek.



Derebahçe Mahallesi’nde hızla yükselen Derebahçe Sosyal Tesisleri görenleri hayrete düşürüyor. Kısa süre önce yapımına başlanan tesisin bitiş süresinden önce teslim edileceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Temel atma töreninde halkımıza erken bitirme sözü verdik. Sözümüzü yine tutuyoruz” dedi.


Kısa süre önce yapımına başlanan tesisin bitiş süresinden önce teslim edileceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Temel atma töreninde halkımıza erken bitirme sözü verdik. Sözümüzü yine tutuyoruz” dedi.


İlkadım Belediyesi tarafından Derebahçe Mahallesi’nde inşa edilen Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatı büyük bir hızla yükselmeye devam ediyor. Ekipler tesislerin bir an önce bitmesi için gece-gündüz demeden titizlikle çalışıyor. Derebahçe Mahallesi’ndeki inşaat alanını sık sık kontrole giden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, temel atma günü İlkadım halkına verdiği tesislerin erken bitirme sözünü tutacağını belirtti. 6 dönümlük alan içerisinde toplam 4 bin 175 metrekarelik bir alana inşa edilen tesis hem bölgenin büyük eksikliği olan düğün salon ihtiyacını giderecek hem de Derebahçe Mahallesi’nin çehresinin değiştirecek. Kısa süre önce temeli atılan tesisleri her geçen gün hızla yükseldiğini gören mahalle sakinleri hayrete düşüyor. Tesis inşaatının inceleme için bölgeye gelen Başkan Tok, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ve teşekkürü ile karşılaştı.


“DÜŞÜNÜLENDEN DAHA HIZLI”

Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatının hızlı bir şekilde mesafe kat ettiğini söyleyen Başkan Tok, “Derebahçe Mahallemizde yapımına başladığımız Derebahçe Sosyal Tesislerimiz günden güne hızla yükseliyor. Her geçen gün hızla şekil alan tesis inşaatımız görenleri adeta şaşırtıyor. Biz temel atma töreni günü halkımıza bir söz verdik. Bu sözümüz tesislerimizi daha erken bitirerek faaliyete açmaktı. Şimdi görüyoruz ki verdiğimiz sözümüzü yine tutuyoruz. Binamızın ağır inşaatı bitme aşamasına gelmiş durumda. Bu tesisimiz sadece Derebahçe Mahallemize değil bölgeye hitap edecektir. 6 dönümlük bir alana inşa edeceğimiz sosyal tesisimizin içerisinde düğün ve nikah salonları, etüt merkezleri, cep sinema salonu, fitness salonu, kafeterya, mescit ve otopark gibi birçok alanın bulunacağı çok amaçlı kültür ve yaşam merkezimizin çalışmalarını yakından takip ediyor ve bire bir ilgileniyoruz. Şimdiden ilçemize şehrime ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


Hürriyet


Geri Dön