29 / 03 / 2024

Samsun İlkadım'a Yaşam Parkuru müjdesi!

Samsun İlkadım'a Yaşam Parkuru müjdesi!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Mahallesi Mert Irmağı kenarındaki 1800 metrelik güzergahta "yaşam parkuru" oluşturacaklarını söyledi. Alanda yöresel ürün satış merkezleri de yapılacak.



Başkan Tok, yaşam parkuru adını verdiklerini koşu yolu çevre düzenleme çalışmaları kapsamında spor alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, dinlenme alanları, yöresel ürün satış merkezlerinin yapılarak güzergahın lalelerle bezeneceğini ifade etti.


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle buluşmaları kapsamında Karadeniz Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin isteklerini tek-tek dinleyen Başkan Tok, vatandaşlara İlkadım Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve geçirilecek olan projeler ile ilgili detaylı bilgi verdi. İlkadım’da acil ihtiyaç haline gelen yürüyüş yolu ve dinlenme alanları sorununa çözüm ürettiklerini söyleyen Başkan Tok, "Derebahçe Mahallesi Mert Irmağı kenarında bulunan alanda İlkadım’da yakışır bir yürüyüş yolu ve dinlenme alanları yapıyoruz" dedi.


YAŞAM PARKURUNDA ENGELSİZ KAFE


Engellilerin engelsiz bir şekilde kullanacağı kafeyi içinde barındıran özel bir yürüyüş yolunu ilerleyen günlerde hayata geçireceklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Her hafta günün ilk saatlerinde farklı mahallemizde gerçekleştirdiğimiz mahalle buluşmaları toplantılarımızın bir yenisini Karadeniz Mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Günün ilk saatlerinde vatandaşlarımız ile bir araya gelmek bizlere güç veriyor. Bizleri bu makamlara getiren halkımız ve bizlerde her zaman yanında olmak vatandaşlarımızla iletişim içinde olarak hizmet etmek zorundayız. Halkın ne istediğini bilmeden hizmet üretmek proje geliştirmek faydalı olmaz. İlkadımlı vatandaşlarımızın acil olarak araç trafiğinden uzak bir özel bir yürüyüş yoluna ihtiyacı vardı. Bizlerde İlkadım Belediyesi olarak ekiplerimizle geliştirdiğimiz proje sonunda daha öncede Derebahçe Mahallemizde Mert Irmağı kenarında bulunan yürüyüş yolunu yeniden düzenleyerek içinde engellilerimizin engelsiz bir şekilde kullanabileceği bir kafe, dinlenme alanları, özel bisiklet yolu ve yeşil alanların olacağı mükemmel bir yürüyüş yolu haline getiriyoruz. İlkadım Belediyesi olarak bu tür mekanlara ihtiyacımız vardı. Bizler de geliştirdiğimiz proje ile halkımıza sunuyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


Hürriyet Yerel




Geri Dön