28 / 03 / 2024

Samsun Kutlukent Spor Kompleksi'nin detayları belli oldu!

Samsun Kutlukent Spor Kompleksi'nin detayları belli oldu!

İhale bedeli 2 Milyon 500 bin lira olarak belirtilen Samsun Kutlukent Spor Kompleksi, Karadeniz manzarasına hakim. Projenin temeli atıldı.



Tekkeköy Kutlukent mevkiine yer alan Karadeniz Bölgesinin ilk iki katlı çok amaçlı spor kompleksinin temeli atıldı. Kutlukent Spor Kompleksinin ihale bedeli de 2 Milyon 500 bin lira olarak açıklandı.


Gençlerimize spor yapacakları alanlar oluşturmak için harekete geçtiklerini dile getiren Tekkeköy belediye Başkanı Hasan Togar "Hızlı bir şekilde ilerleyen tesisimizin kaba inşaatı neredeyse tamamlandı sayılır” dedi.


Karadeniz manzarasına hakim tesisimizin üstünde halı saha, voleybol sahası, basketbol sahası olacak. Altında ise fitnes salonu, gençlik merkezi, düğün salonu ile önünde seyir terası ve kafeteryası yer alacak. Togar, "Tekkeköy; tarih, turizm, kültür ve doğal güzellikleri bünyesinde barındıran bölgenin nadide ilçeleri arasında yer alıyor. Bu güzelliklerin gün  yüzüne çıkarılması ile ilçemiz, yurt içinden ve yurt dışından ziyaretçilerin akın edeceği bir yer haline gelecek" diye konuştu. 


Milliyet Samsun 


Geri Dön