16 / 04 / 2024

Samsun Tekkeköy'e yeni okul yolda!

Samsun Tekkeköy'e yeni okul yolda!

Samsun Tekkeköy Gökçe Karaoğlan Mahallesi’ne yeni bir okul yapılacak. Okul bünyesinde 10 derslik, yemekhane, spor salonu, konferans salonu, laboratuvar, ana sınıfı ve her türlü bilişsel ve fiziksel yapı bulunacak. 



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Tekkeköy, yeni bir eğitim yuvasına daha kavuşuyor. Tekkeköy Gökçe Karaoğlan Mahallesi’nde hayata geçirilecek projede 10 derslik, yemekhane, spor salonu, konferans salonu, laboratuvar, ana sınıfı ve her türlü bilişsel ve fiziksel yapı yer alacak. 

 

Samsun Tekkeköy e yeni okul yolda!


Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Tekkeköy artık eğitimde marka bir kent. Her geçen gün yeni okulların inşa edildiği ilçemize göreve geldiğimiz günden bugüne kadar dokuz farklı eğitim öğretim yuvası kazandırdık. Ayrıca 2018 yılı içerisinde beş tane daha okulumuzun yapımına başlanılması ile ilgili tüm çalışmaları ve görüşmeleri tamamladık. Bizlerin yönetim anlayışında her zaman dile getirdiğimiz ve uyguladığımız prensip ‘eğitim önceliğimizdir’ anlayışı yol haritamız olmuştur. Yani ilçemizde eğitim anlamında yapılacak her çalışmada elimizi taşın altına koymasını bildik. Okulların ve tüm eğitim yuvalarının çevre düzeni, peyzaj, bakım, onarım, boya, badana ve malzeme temini gibi çalışmaların yanında okullara yer ve arsa tahsisi, imar düzenlemesi çalışmaları yürüterek her türlü imkanları seferber ettik. Yine okul yapılacak arazilerin temel kazısı, dolgusu gibi inşaat çalışmalarında araçlarımızı her daim kullandık. Öğrencilerimize her yıl eğitim ve kırtasiye yardımları gerçekleştirdik. İlçemize yeni eğitim yuvalarının kazandırılması konusunda üzerimize düşen tüm görevleri tepeden tırnağa yerine getirmeye bugün olduğu gibi bugünden sonra da devam edeceğiz" dedi.


Geri Dön