28 / 03 / 2024

Samsun'da 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor!

Samsun'da 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor!

Bafra Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda ilçede yeni oluşturulan 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor.



Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yapımı devam eden parktaki çalışmaları inceledi. Şahin, öncelikle İsmetpaşa Mahallesi muhtarı Fatih Yıldız'a emek ve gayretleri için teşekkür etti.


Büyükşehir Belediyesi ile güzel bir çalışma yürüttüklerini anlatan Şahin, "Bu çalışma ile şu ana kadar 32 çocuk oyun parkı kurduk. İsmetpaşa mahallemizde de özellikle engelli çocuklarımızın da oynayacağı ve fitnes alanının da olduğu güzel bir park kuruluyor. Çocuklar bizim yarınlarımız, onların oyun oynamaları, mutlu olmaları, eğlenmeleri ve sevinmeleri her şeye bedel. Bundan çok mutlu oluyorum" dedi.


İlçede 2009 yılından itibaren sayısız çocuk oyun parkı kurduklarını, var olan yerlerdekileri yenilediklerini anlatan Şahin, "Zamanımızda çocuk oyun parklarımızın zeminlerini kauçuk zemin yaptık. Bunu devam ettireceğiz. Parkımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 


Hürriyet


Geri Dön