24 / 04 / 2024

Samsung Galaxy Z Flip 3'e Carrefoursa'dan indirim! 8 Aralık 2022 Samsung Galaxy Z Flip 3 fiyat listesi...    

Samsung Galaxy Z Flip 3'e Carrefoursa'dan indirim! 8 Aralık 2022 Samsung Galaxy Z Flip 3 fiyat listesi...    

Carrefoursa, katlanabilir Samsung Galaxy Z Flip 3'e inanılmaz bir indirim uyguladı! Peki, Carrefoursa'da Samsung Galaxy Z Flip 3 fiyatları ne kadar? İşte 8 Aralık 2022 fiyat listesi...



Samsung Galaxy Z Flip3, Qualcomm Snapdragon 888 yonga seti tarafından desteklenmektedir. Bu benzersiz bilgi işlem gücü sayesinde cihaz, akıllı telefon pazarında önemli bir konuma sahip.

Samsung Galaxy Z Flip3, kullanıcılara 8 GB RAM sunuyor ve bir bilgisayar kadar güçlü.

Flip3, katlanabilir ekranlı yeni nesil bir akıllı telefon. Bu segmentte yepyeni bir yapı sayesinde geniş ekran güvenli bir şekilde katlanıyor, daha az yer kaplıyor ve çarpma, düşme gibi büyük hasarların etkisine dayanıklı bir forma dönüşüyor. Samsung Galaxy Z Flip3, bu yenilikçi ekran tasarımını Gorilla Glass Victus ile koruyor. Kompakt tasarımı ve ileri teknoloji malzeme seçimi, kullanıcıların mükemmel koruma sağlama beklentilerini karşılar.

Vatan Bilgisayar dan Samsung Samsung Galaxy Z Flip3 e Web e özel indirim fırsatı! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Samsung Galaxy ZFlip3; 10 MP ve 12 MP olmak üzere iki kameraya sahiptir. Bu yüksek tanımlı kameralar, cihazların bir video kamerayla aynı ayrıntı düzeyinde ses ve video kaydetmesine olanak tanır.

Samsung Galaxy Z Flip3'ün ekranı sadece tasarımıyla değil, ekran bileşenlerinin teknik donanımıyla da dikkat çekiyor. 260 x 512 piksel ekran 250 Hz'de yenilenir.

Nilüfer çiçeği, cihazın düz ekranı için bir bükülme ile bölünmemiş ilham kaynağıydı. Böylece ünlü marka gizli menteşe sistemi geliştirmiş ve bölünmeden katlanabilen esnek ekran teknolojisine sahip olmuş.Samsung Galaxy Z Flip3'ün esnek ekranı ultra ince Gorilla Glass Victus ile güçlendirilmiş. Bu sayede yaratıcı mucizevi katlama kabiliyetlerinin yanı sıra olumsuz etkilere karşı çok yüksek bir dayanıklılık ile uzun süreli kullanım garanti edilmektedir.

A101 den Samsung Galaxy Z Flip3 e 4700 TL indirim! Tükenmeden alın! İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi...

CARREFOURSA SAMSUNG GALAXY Z FLIP 3 8 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

1 - Samsung Galaxy Z Flip3 5G Yeşil Telefon  Fiyatı: 2.999,00 TL yerine

CarrefourSA Kart'a Özel  %13 Tasarruf ile sadece 19.899,00 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://www.carrefoursa.com/

Dünyanın en hızlı Apple cihazı duyuruldu! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...
Amazon 2 dolara verilerinizi satın alıyor!
Samsung, başka bir giriş seviyesi modelini Android 13'e güncelledi!

Geri Dön