18 / 04 / 2024

Samsung Knox Matrix ile çoklu cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlıyor!

Samsung Knox Matrix ile çoklu cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlıyor!

Samsung Knox Matrix ile cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlatıyor. Bu yeni platform sayesinde Samsung marka cihazlar, güvenli bir ağ içinde birbirlerini koruyacak. İşte ayrıntılar...



Knox Matrix, Samsung marka cihazları güvenli bir ağ içinde birbirlerini koruması için destekliyor. Bir cihazda güvenlik ihlali olduğunda, Knox Matrix diğer cihazların korunmasını sağlamak için etkilenen cihazı ekosistemden ayrı tutuyor. Bu sayede akıllı bir ev, Knox Matrix desteğiyle akıllı bir kalkana dönüşebiliyor. Kullanıcılar ne kadar fazla cihazı ekosisteme bağlarsa, genel güvenlik de o kadar güçleniyor. Knox Matrix'in başarısını sağlayan Trust Chain, Credential Sync ve Cross Platform SDK gibi özellikler, cihazlar arasındaki veri aktarımını koruma altına alıyor ve farklı işletim sistemleri ve platformlardan cihazları etkinleştiriyor.

Samsung, Knox Matrix'in yönetimini özel bir blok zinciri içinde gerçekleştirerek uyumlu cihazların birbirlerini denetlemesini ve güvenliği sağlamasını mümkün kılıyor. Bu yeni yöntem, kullanıcıların birden fazla bağlantılı cihazı güvenli bir şekilde kullanabilmesini hedefliyor. Samsung'un güvenlik odaklı çalışmaları ve yakın işbirlikleri sayesinde uçtan uca koruma ve gerçek zamanlı tehdit tespiti sağlanıyor. 

Samsung Knox Matrix ile çoklu cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlıyor!

CarrefourSA'da iPhone 12 modelleri indirimli fiyatlarla! Zamdan etkilenmeden hemen alın!
BİM'de kaçırmamanız gereken fırsat: Samsung Galaxy A52 çılgın indirimiyle sınırlı stoklarla geliyor!
Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

Geri Dön